Жінка на ім'я Джемі розповіла про свій дивний досвід зустрічі з людиною з абсолютно чорними очима. Ця історія була розказана в подкасті від 29 листопада 2018 року на паранормальному сайті Ground Zero Radio with Clyde Lewis.

Так за словами Джемі, до зустрічі з коханим чоловіком, який є громадянином Мексики, вона кілька років жила на Алясці. Після весілля в 1998 році молодята переїхали в невелике містечко в будинок, де жила численна рідня чоловіка.

Незабаром родина планувала з'їздити в місто Матаморос, щоб навідати стареньку бабусю. Тоді й сталася фатальна зустріч з невідомим.

"Коли ми від'їхали від нашого будинку, я сиділа на задньому сидінні автомобіля і просто дивилася у вікно. І раптом щось ніби попросило мене подивитися направо і там, серед групи людей, що стоять біля узбіччя, був один чоловік, який сильно відрізнявся від інших".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Перше, що зачепило жінку, було обличчя перехожого, так як воно було дуже незвичайне.

"Спочатку мені навіть здалося, що у нього взагалі немає очей, а замість цього великі чорні западини в черепі. Але потім я зрозуміла, що очі у нього є, але вони зовсім чорні. І цими чорними очима чоловік пильно дивився прямо на мене. Він дивився так до самого перехрестя, поки ми не повернули. А потім мені раптом стало дуже погано. Настільки, що нам довелося перервати поїздку. Я пам'ятаю, що сиділа і все повторювала своєму чоловікові "Мені дуже погано, я відчуваю себе хворою". Просто щось наче мене зламало і я навіть вирішила, що вмираю".

Рідня чоловіка вирішила, що Джемі стало погано через погоду, тому що вона "звикла" до холоду. Довгий час жінці було важко пристосуватися до мексиканського клімату.

Джеймі благала, щоб її відвезли в лікарню, але рідня чоловіка вирішила повернутися додому.

"Вони принесли мене в спальню, закрили штори і мама чоловіка поклала мене на ліжко. А потім сталося те, у що я раніше ніколи б не повірила. Мама чоловіка принесла сире яйце і стала водити цим яйцем по моєму тілу, при цьому щось шепотіла або казала молитву. Я ніколи не вірила в різні забобони та прикмети, але у неї був свій погляд на речі".

Відзначимо, що в Мексиці місцеві знахарі часто проводять обряди з яйцем.

"Я не знаю, що це було, але коли вона покотила яйце по моїй правій руці, як яйце саме по собі вибухнуло в її руці! Але найдивніше це те, що вже через п'ять хвилин після цього мені різко стало краще. Все це було так незрозуміло для мене, але я бачила це на власні очі. Коли пізніше я стала чути історії про дітей з чорними очима, я відразу ж згадала про ту страшну людину".

Нагадаємо, моторошні паранормальні легенди, над якими вчені досі ламають голову.

Як повідомляв портал "Знай.uа", камера спостереження зафіксувала моторошного прибульця серед білого дня.

Також "Знай.uа" писав, як визначити, чи є у вас пристріт або порча.