Жінка з донькою прогулювалися по узбережжю неподалік від містечка Брум, розташованому в Австралії. Випадково вони наткнулися на щось страхітливе і лякає. На берег викинуло дивна істота, яка нагадує морське чудовисько. Жінка ніколи раніше не бачила нічого подібного. Можливо, цей монстр трохи схожий на незвичайну медузу або на молюска. Але це точно ні перше, ні друге.

Жінка з дитиною боялися наближатися до непізнаного створіння, адже воно може бути отруйним. Але вони все ж провели йому фотосесію. Воно має контрастний чорно-біле забарвлення і безліч мініатюрних щупалець. В центрі тулуба розташоване щось, що нагадує рот. Але це не точно. Жінка поділилася знімками монстра на соціальне новинному сайті Reddit. Вона попросила користувачів впізнати тварину. І відгукнутися тих, що коли-то бачив щось подібне.

Користувачі почали міркувати про те, хто ж це. Варіанти були найрізноманітнішими: від восьминогів, яких ніхто ніколи не бачив, навіть вчені, і до інопланетних істот, звичайно ж. Найбільш правдоподібна виявилася версія того, що це морської анемони, істота з сімейства актиній (Actiniidae).

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" писав: на дні океану вчені виявили моторошний портал

Читайте також найдавніших істот, досі живуть на Землі

Як повідомлялося: дослідники виявили десятки невідомих істот у темряві морських глибин