Паранормальною історією поділився користувач сайту Reddit. Хлопець виклав дивний знімок, який, як він стверджує, показала йому його старенька сусідка.

Старенька розповіла йому, що знімок зробила внучка, яка хотіла перевірити, як працює камера в її новому телефоні.

Вона кілька разів зняла кущі та дерева, а потім на одному зі знімків виявила дещо моторошне. Дані кущі дівчина зняла кілька разів за кілька секунд і істота виявилася лише на одному кадрі, так що це точно не щось, що налипло на об'єктив камери.

Як розповідає реддитор, він довіряє цій сім'ї і каже, що вони навряд чи могли так пожартувати, спеціально створивши підробку.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Але що ж це таке?

На вигляд воно схоже чи то на людину, замотану в шматок тканини, чи то на комахоподібну істоту. З інших версій були запропоновані порожній пакет, Смерть з косою, Ангел, місцева примара чи прибулець.

На цьому знімку, зробленому в тій же місцевості кількорма секундами раніше чи пізніше, нічого подібного немає.

За словами користувача це місце, де був зроблений знімок, знаходиться всього у кількох милях від його будинку. Місто і країну він не називає, але ймовірно це десь в Америці.

Після чого хлопець додав, що збирається, незабаром, сам сходити на це місце, оглянути його і сам спробувати зробити там фотографії.

В коментарях інші користувачі припустили, що це можливо "підроблений привид" із спеціального додатка для смартфонів, хоча ні на одного з примар з додатка цей об'єкт не схожий. Також була висунута версія, що це випадково знятий в польоті метелик.

Нагадаємо, невідома істота тримала в страху ціле село Ла-Сьєрра в передмісті Пуерто-Нарі, Колумбія. Але не так давно стало відомо, що місцеві жителі виявили останки, передбачуваної чупакабри, неподалік від їх будинків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", моторошною історією поділився американець, який вирушив зі своїм батьком у турпохід. Жахлива волохата істота з убивчим запахом стежила за ними в лісі.

Також "Знай.uа" писав, Центральне Розвідувальне Управління розсекретило інформацію про таємничі пошуки. Дані були опубліковані в мережі.