Не встигли люди трохи відпочити від старих інтриг і розслідувань з Меган Маркл, як 53-річний журналіст Пірс Морган, запустив нову хвилю чуток про герцогиню кембриджську, повідомляє The Daily Mail.

Основна претензія до Меган полягає в тому, що вона не та, за кого себе видає. Так, журналіст розповів, що він знайомий з дівчиною досить давно (з 2015 року). Тоді майбутня герцогиня була телезіркою серіалу «Форс-мажори» і навіть мріяти не могла про своє знайомство з принцом. Тому, вона постійно підтримувала стосунки з фахівцями з найрізноманітніших галузей. Також Він натякнув, що їх з Меган пов'язує досить велика історія спілкування в соціальних мережах так і наживо. У ході такого спілкування герцогиня нібито розповіла журналісту про свої непрості стосунки з батьком, але він ясно дав зрозуміти, що не збирається надавати цю інформацію розголосу.

Пірс Морган

Після того, як програма вийшла в ефір, Маркл посилала йому величезна кількість листів з вдячністю і захоплення, і навіть питала ради, щодо можливого її кар'єрного зростання. Але, як тільки вона познайомилася з принцом, Меган геть забула про його існування і перестала писати повідомлення. «Мені розповіли сумну історію, що стосується весілля Меган Маркл і принца Гаррі. Її розповів чоловік, який добре знає цю пару і був одним з гостей на закритій вечірці у Фрогмор-хаусі. На святкування весілля не був запрошений жоден із найближчих друзів принца Гаррі. Вони разом з Гаррі пройшли довгий шлях.

Родичі не могли зрозуміти, чому їх не запросили

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Відсутність запрошення їх сильно зачепило. Але їх здивування тільки зросла, коли вони побачили, хто ж отримав ці запрошення. Це була величезна кількість селебріті, а саме Бекхеми, Елтон Джон, Джеймс Корден, Ідріс Ельба, Серена Вільям, Пріянка Чопра, Джордж і Амаль Клуні. Їх образило те, що їх відсунули в бік більш знаменитих людей, ніж вони», - повідомляє Морган, додаючи: «Не дивно, що її сім'я не в захваті від її новій ролі. Вона кинула їх усіх, як мішок з протухлим картоплею, щоб вони не отруїли її нову ідеальну королівське життя».

Нагадаємо, Вагітна Меган Маркл носити відверті сукні та шпильки: Кейт Міддлтон собі такого не дозволяла

Раніше Знай.іа повідомляв, Меган Маркл та Кейт Міддлтон перетворилися на мультяшок: цікава підбірка

Також Знай.иа пишучи, Меган Маркл розповіла гірку правду найближчого чоловіка.