Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі відвідали виставу про Чарльза Дарвіна. Про це передає Clutch.

Герцогиня Сессекська вирішила повторити успіх виходу Кейт Міддлтон на врученні премій BAFTA і теж вбралася у повністю білий лук. Так, вагітна Меган вибрала для свого виходу елегантний комплект кремового відтінку. Він складався з облягаючої сукні від Calvin Klein і пальто від британського дизайнера Amanda Wakeley.

Чарівний лук доповнили оливкові замшеві туфлі Ralph Lauren, клатч і мініатюрні сережки від Vanessa Tugendhaft.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Меган з'явилася у насиченому макіяжі, який воліє носити останнім часом. Яскраву косметику відтіняла лаконічна укладка у вигляді гладкого пучка. Незважаючи на скандали, Меган виглядала чудово і життєрадісно спілкувалася з відвідувачами.

Раніше повідомлялося, що у британській столиці нещодавно пройшла 72-а церемонія вручення нагород Британської академії кіно - і телевізійних мистецтв BAFTA. Спецгостями заходу стали герцог і герцогиня Кембриджські і принц Вільям і Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, що герцог Кембриджський ще в 2010 році був призначений президентом Британської кіноакадемії. Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

За інформацією модних оглядачів, для заходу Кейт вибрала витончену білу сукню на одне плече з квітковим декором бренду Alexander McQueen. Як завжди вишукана і елегантна, герцогиня привернула увагу всіх гостей і папараці. Принц Вільям вбрався в класичний чорний фрак, білу сорочку і стильний метелик.

Кейт Міддлтон доповнила образ сережками, які раніше носила принцеса Діана. На руці герцогині також був розкішний браслет, всипаний діамантами, який їй позичила королева Єлизавета II.

Нагадаємо, експерти розкрили характер Меган Маркл з її листа до батька.

Раніше Знай.uа повідомляв, художниця відтворила на картинах найвідоміші виходи Меган Маркл.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл розповіла гірку правду найближчого чоловіка.