Двадцятирічна американка зіграла незвичайне весілля.

Уродженка Массачусетсу Фелісіті Кадлец (Felicity Kadlec) вийшла заміж за "любов всього свого життя" Келлі Россі — моторошну зомбі-ляльку, якої, за твердженням щасливої нареченої, 37 років, пише Daily Mail.

Незвичайна весільна церемонія пройшла в Тівертоні на Род-Айленді і обійшлася Фелісіті всього у 500 доларів: сукня, смокінг для "нареченого" і прикраси для майданчика, де проходив своєрідний обряд.

Церемонія одруження

На весіллі були присутні чотири друга і члени родини дівчини. З боку "нареченого" — вісім інших ляльок Фелісіті.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я подбала про те, щоб весілля пройшло належним чином, щоб воно було як можна більш офіційним", — стверджує дівчина.

І хоча у Фелісіті бували хлопці раніше, свою перевагу вона вирішила віддати Келлі, який приймає, за її словами, на себе чоловічу роль в їх відносинах.

Гірко

Лялька дісталася Фелісіті, яка без розуму від фільмів жахів, в подарунок від покійного батька.

"Я знайшла Келлі на сайті зі страшними ляльками, і мій батько купив її для мене, коли мені було 13", — говорить Келлі.

Однак почуття спалахнули не відразу. Дівчині знадобилося ще три роки, щоб закохатися в Келлі і перестати заперечувати своїм почуттям.

Фелісіті заявляє, що як тільки вона почала відчувати себе більш впевнено у своїх відносинах з лялькою, то зрозуміла, що повинна зробити наступний крок.

Обмін обручками

"Я знала, що повинна вийти заміж за Келлі, але чекала вересня, оскільки ми обидва народилися в цей місяці", — ділиться радістю Фелісіті.

Незважаючи на те, що Келлі виглядає як зомбі, Фелісіті схоже щаслива і в передбаченні майбутнього сімейного життя.

"Я вийшла заміж за Келлі, тому що я приймаю її такою, яка вона є, мене не бентежить її криваве обличчя і те, що у неї немає щелепи", — заявила щаслива наречена.

Щасливі молодята

Нагадаємо, голландка після смерті чоловіка-кота виходить заміж за собаку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 61-річна наречена планує пошити весільну сукню з волосся померлої матері.

Також "Знай.uа" писав, для 71-річної жінки похорон сина закінчилися власним весіллям. На церемонії вона зустріла 17-річного хлопця, якому запала в душу.