У всіх уже в печінках сидить ця зима. Але нарешті ми дочекалися її, з морозами, снігопадами і такими "улюбленими" пробками. Адже Новий Рік без снігу став вже певною традицією для українців і ось сталося диво. Він пішов!

Але тут нас чекає інша несподіванка - потепління. Всі сніговики зійдуть з величезними купами снігу, які комунальники так і не повивозили, а просто залишили вздовж доріг. І Київ несподівано для всіх перетвориться в місто гандол, масок і карнавалів - Венецію.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Синоптики вже говорять з екранів телевізорів, сайтів прогнозів погоди, радіо про швидке потепління. Вони твердять, що вже можна ховати свої міховушки і діставати свої весняні пальто, про калоші теж, до речі, варто не забувати.

На п'ятницю, 15 лютого, в Україні не очікуються або-які опади. Лише у західної її частини, на Прикарпатті, вночі йтиме невеликий сніг.

На дорогах країни буде скрізь ожеледиця крім півдня. Вітер обіцяють північно-східний, близько 3-8 м/с, повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі температура повітря впаде від одного до шести градусів морозу, вдень буде від нуля до п'яти градусів тепла.

На сході вночі буде від семи до дванадцяти морозу, вдень від двох до трьох тепла.

В столиці України,Києві, на 15 лютого синоптики не прогнозують істотних опадів, на дорогах місцями може бути ожеледиця. Вітер так само північно-східний від трьох до восьми метрів у секунду. Температура в темний час доби може опускатися від одного до трьох градусів морозу, вдень буде навпаки від одного до трьох тепла.

Нагадаємо, "Знай.ua" писав про погоду на 15 лютого від Наталки Діденко. Чого варто очікувати від цього дня і як коро настане весна.

Так "Знай.ua" інформував про велике церковне свято, яке припадає саме на день після Дня святого Валентина. Сьогодні в православ'ї Стрітення Господнє. Чого не варто робити в цей день. Прикмети та повір'я.

Раніше "Знай.ua" повідомляв про погоду на найближчі вихідні. Можливо краще залишитися вдома? Прогнози від синоптиків.