Які ж разголоски відбулися між російськими селебріті Ольгой і Ганною Бузовыми.

Стало відомо про сімейну сварку сестер Бузових на курорті в Куршавелі, спільну проблему, що виникла під час відпочинку вони не стали виносити на публіку.

Зазначимо, що Ольга Бузова старша дочка в родині Ігоря Дмитровича та Ірини Олександрівни Бузовых, Анна ж - молодша.

Однозначно, точка в сестринських розмовинах не поставленна. Ця історія набрала нового оберту після того, як Альона Водонаєва дечим поділилася у своїх Insta-історіях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Колишня учасниця проекту "Дом-2", в якому,між іншим, Ольга Бузова була спів-ведучою з Ксенією Бородіною,сфотографувалася разом з Ганною Бузовою і виклала знімок на загальний огляд. Давати будь-яких коментарів з приводу причини зустрічі вона не стала.

Якщо трохи покопатися в загальних архівах дівчат можна зрозуміти, що Олена та Ольга в минулому постійно скандалили і мали не дуже хороші відносини. Зрозуміло, що одна сестра вирішила насолити іншій. Таким чином Ганна Бузова з допомогою характерної Водонаєвої намагається ще більше розсердити Бузову-старшу. У свою чергу екс-учасниця "Дому-2" зовсім не проти такої гри.

Поки що ще рано давати грунтовну відповідь якою ж буде сестринська помста, але якщо врахувати, що в цьому бере участь Водонаєва,яка не відрізняється легкістю характеру, можна зрозуміти, що помста буде з домішкою бруду .

Справедливості заради слід зазначити, що у Водонаєвої і без того чимало ворогів, а хотіла б вона нажити такого недоброзичливця, як Ольга Бузова - сказати дуже складно. Швидше за все дівчину вже й не дуже хвилює як Ганна помстить з сестрі, але спалювати всі мости однозначно не варто.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, як Ольга Ігорівна зіпсувала всім День святого Валентина. Не обійшлося без оголення.

Також "Знай.ua" повідомляв про російську актрису Мировславу Карпович та її недуг. Підписники вважають, що дівчина страждає на анорексію. Фото йоги які не змотивували, а жахнули.

Раніше "Знай.ua" інформував про нові захопленості дівчини- секс-символу України - Даші Астаф'євої. Антон Лірник тепер не відкрутиться.