Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. У публікації, яка з'явилася на сторінці моделі, вона постала на огляд публіки в сексуальному купальнику, який підкреслює соковиті форми моделі. Настя відображена на пляжі, вона стоїть спиною до камери, демонструючи величезний зад.

Так, на фотографії Анастасія Квітко постала на огляд публіки в сексуальному роздільному купальнику білого кольору. При цьому величезний силіконовий зад дівчина облягла дивними прозорими шортами. Настя стоїть в сексуальній позі, її волосся розпущене і спадає на плечі, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Квітко написала: "Доброго ранку моїм улюбленим фанам". У публікації моделі немає геолокаціі, так що шанувальникам залишається тільки здогадуватися, де відпочиває Настя.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тим не менш, публікація Квітко не залишилася без уваги фоловерів, вони заходилися писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу і груди Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

"Який величезний зад", "Настя Молодець! Попа все ширше і ширше", "Красуня", "Я люблю тебе, моя солодка", "Моя любов", "Це епічно", "Ніколи раніше не бачив нічого подібного", "Солодких вихідних, міс Квітко", "Завжди казково красива", "Красиво і дуже жарко", "Яка жопа. Скільки там мільйонів закачано?", "Мені подобається, дуже гарні цицьки", "Бути як всі – значить бути ніким", - пишуть в коментарях до фото Квітко.

Нагадаємо, російська Кардашьян ледь помістила булки у крихітні джинси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.