Зйомки фільму "Зоряні війни. Епізод IX" офіційно завершено. Про це повідомив в Instagram режисер Джей Джей Абрамс.

"Не уявляю, як можна подякувати цю дійсно чарівну команду і акторів. Я назавжди в боргу перед всіма вами", - написав він.

Зйомки епізоду почалися приблизно в серпні і тривали більше п'яти місяців. Більша частина зйомок проходила в Pinewood Studios UK і у околицях Йорданії.

"Не можу дочекатися виходу!" – така реакція багатьох його читачів. Нагадаємо, що вихід фільму "Зоряні війни: епізод 9" на екрани планується в кінці цього року.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що мультсеріал "Зоряним війнам" отримає продовження - Disney випустить його у власному онлайн-сервісі. Анімаційний серіал отримає лише один сезон - він стане фінальним.

На конвенції Comic-Con в Сан-Дієго на честь десятиліття мультиплікаційного серіалу "Зоряні війни: Війни клонів" компанія Disney повідомила про повернення шоу на останній сезон. Це станеться через чотири роки після виходу заключного епізоду.

Серіал закрили в 2013 році після шести сезонів. Це було зроблено заради нового анімаційного шоу "Зоряні війни: Повстанці". Глядачі тоді не побачили повноцінну кінцівку серіалу.

У заключного сезону "Зоряних воєн" поки ні дати виходу. Всього планується 12 серій. Вони будуть доступні в відеосервісі Disney.

Дивіться офіційний трейлер останнього сезону "Зоряні війни: Війна клонів".

У минулому році "Зоряні війни" відзначили серйозний ювілей – 40 років.

За майже півстоліття "Зоряні війни" дуже змінилися, і з трилогії популярних фільмів перетворилися в цілу франшизу, справжню медіа-імперію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пентагон оригінально протроллив "Зоряні війни" - американські військові зняли пародію на трейлер до кіносаги.

"Знай.uа" писав, що Майстер Йода з "Зоряних воєн" виявився реальним персонажем з минулого. В англійській бібліотеці знайшли старовинний манускрипт (XIV століття). На подив учених, у тексті присутні зображення майстра Йоди.