Зачіски, як у Кендалл Дженнер, Емілі Ратаковскі, Дженніфер Лопес – це реально і їх легко можна повторити через 15 хвилин. Про це повідомляє Clutch.

Якщо ви збираєтеся на побачення, романтичну зустріч, прогулянку або просто хочете виглядати ніжно і привабливо, тоді ці зачіски для вас. Пропонуємо укладання, які підійдуть дівчатам з різною довжиною волосся.

№1 Емілі Ратаковскі

Щоб зробити укладку, як у Емілі Ратаковскі необхідно зібрати волосся у хвіст на маківці і закрутити його навколо підстави, сформувавши недбалий пучок. Як ви вже знаєте недбалість зараз в моді, тому не варто переживати, якщо якась прядка раптом випала і вийшло не так акуратно, як хотілося.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

№2 Кендалл Дженнер

Щоб повторити укладання найбільш високооплачуваної моделі 2018 року вам необхідно скористатися праскою. Витягнувши волосся з її допомогою, для того щоб пасма були ідеально рівними і мали глянсовий блиск скористайтесь спреєм, який можна придбати в будь-якому спеціалізованому магазині.

№3 Блейк Лайвлі

Тим у кого довге волосся, як у Блейк Лайвлі, радимо подбати про укладання з вечора. На це піде не більше 15 хвилин. У ніч вимийте волосся шампунем для обсягу, відіжміть їх рушником, нанесіть фекстуріруючий спрей і заплетіть у кілька однакових кісок, трохи відступивши від коренів. Вранці вам залишиться лише розплести їх і збити волосся руками і зафіксувати легким лаком. Запам'ятайте, чим більш недбало все буде виглядати, тим краще.

№4 Олівія Калпо

Якщо ваше волосся середньої довжини, як у Олівії Кальпо, то немає нічого простіше, ніж накрутити локони на плойку великого діаметру. Зробіть бічний проділ і з одного боку заколіть їх великої шпилькою зі стразами. У далеких 90-х цей прийом був в тренді і зараз він знову починає набирати обертів.

№5 Дженніфер Лопес

Якщо у вас довге волосся, то зберіть його у високий тугий хвіст на маківці, як це часто робить Дженніфер Лопес, а потім по всій довжині накрутіть на конус середнього діаметру, щоб вийшла легка хвиля. Найголовніша особливість цієї укладки в тому, що вона однаково добре виглядатиме на чистому волоссі, і на другий день після миття.

Нагадаємо, для красивого волосся без посічених кінчиків і щоб повернути сяйво волоссю косметологи розробили нову косметичну процедуру – ботокс для волосся.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дженнер вирішила поділитися з фанатами фотографією зі святкування Дня святого Валентина, який вона, як видно, провела з батьком своєї дитини.

Також "Знай.uа" писав, 22-річна Летітія Ky (Laetitia Ky) використовує своє волосся, як будматеріал для скульптур. За творчістю Кай стежать понад 160 тисяч передплатників в Instagram.