Батьки завжди вчать своїх дітей, а вони у свою чергу чергу повторюють усе за батьками. Коли у тварин народжуються діти, мами і тата з радістю допомагають своїм нащадкам пізнавати навколишній світ. Не виключенням є і тварини.

Так у мережі з'явилося відео, де мама-собака вчить своє цуценя спускатися по сходинках. Воно вже набрало майже півмільйона переглядів у Youtube.

Всі власники собак знають, що сходи у цуценят - це поширена фобія. Малюки бояться полетіти мордою вниз. Собака на власному прикладі показує, що не варто боятися сходинок.

А от у кішок зовсім інші методи. Обов'язково додивіться до кінця це відео:

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто зазначити, що в Туреччині поліцейських врятував собаку з крижаного озера. Тварину буквально витягнули з пекла. Так працівник поліції помітив, як собака намагається самостійно вибратися з озера. Надворі було холодно, а твари вже знесилилася.

Поліцейський-водолаз кинувся у холодну воду та доплив до тварини. Щоб витягнути собаку, поліцейському треба було докласти чимало зусиль, адже лід був досить щільним. Він зміг це зробив і міцно схопив тварину. Після цього поліцейський доплив з нею до берега.

Її відвезли до ветеринарної клініки. Рятувальники думали, що тварина не виживе, але через два дні собака пішов на поправку і став виглядати зовсім інакше! Після цього працівник поліції, який витягнув її з крижаного полону, забрав тварину до себе. Він назвав її "Буз", що в перекладі з турецької означає "лід".

Нагадаємо, що бездомний собака перетворив модний показ на своє шоу: глядачі забули про моделей.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в київському супермаркеті застрелили бійцівського пса: розірвав вухо та руку, господар п'яний, як чіп.

Також "Знай.uа" писав, що вічно незадоволений пес, який знайшов величезну популярність в мережі, насправді дуже добрий і веселий. Його господиня розповіла, що він навіть врятував її від тяжкої хвороби.