Милій дворняжці на прізвисько Тоад було 5 років, коли з вулиці її забрали в притулок для тварин в Оклахомі. А звідти собачку швидко відправили у Mutt Misfits — центр допомоги для тварин з серйозними захворюваннями. І Тоад дійсно серйозно відрізнялася від чотирилапих родичів. Про це повідомляє Daily Mail.

За словами засновниці Mutt Misfits Хізер Ернандес, коли собаку до них тільки привезли, співробітниця, яка оглядала пса подумала, що у неї кілька вух праворуч. Але з'ясувалося, що у тварини відразу два рота, один з яких замінює вухо. Але це ні краплі не заважає собаці дарувати людям навколо відразу дві посмішки і жити щасливим життям.

"Ми відразу зрозуміли, що вона відрізняється від більшості собак. Спочатку вона була дуже агресивною, але, як тільки я з нею познайомилася, заспокоїлася. На першому прийомі наш ветеринар подумала було, що у собаки додаткові вуха. Але коли ми дали їй снодійне, щоб стерилізувати, виявили, що вухо одне, а рота відразу два".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

І другий рот був повний зубів, які були не в кращому стані, тому їх довелося видалити.

"Спочатку ми думали, що у неї лише два зуба, але потім вирішили провести чистку вушних зубів, і виявилося, що їх там значно більше. Деякі з них тріснули, що явно викликало у собаки дискомфорт, тому ми їх видалили. Залишили тільки основні зуби, тому що вони, здається, прикріплені до черепа".

Хізер допускає, що в подальшому у собаки можуть бути проблеми через другий рот, але з цим нічого не поробиш. До того ж другий рот в принципі не може нормально функціонувати, тому що у нього немає щелепи або чогось подібного, що дозволяло б йому відкриватися і закриватися.

"У цього рота є те, що схоже на губи. А частина за ними активно виділяє слину. У вушного рота немає щелепи, тому його не можна відкривати і закривати. Рухається там тільки шкіра губи".

Однак, за словами Ернандес, усі ці відмінності не надто заважають собачці жити повним життям, незважаючи на деякі проблеми з органами чуттів.

"Тоад не дуже добре чує, бачить і відчуває запахи, тому що в її голові все зміщене, але в іншому вона абсолютно нормальна і дуже віддана своїй родині. Собака чомусь думає, що вона маленька, і завжди наполягає на тому, щоб сидіти в мене на колінах".

Нагадаємо, господар похвалився кішкою, що говорить, користувачі мережі почали хреститися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ворогуючі тварини виявили одне до одного справжню любов, це зворушило соцмережі до глибини душі.

Також "Знай.uа" писав, найнезадоволеніший пес у світі на ім'я Анукі вилікував господиню від важкої хвороби.