Астрологи розповіли, що чекає на кожен зі знаків Зодіаку цього тижня, 18-24 лютого.

ОВЕН

Вам вдасться налагодити стосунки з діловими партнерами, хоча ще зовсім недавно зробити це було дуже непросто. Ймовірно, ви зустрінете давнього знайомого, завдяки якому є шанси створити щось нове.

ТІЛЕЦЬ

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Перешкоди, які обов'язково з'являються на шляху кожної людини, вдасться подолати без особливих зусиль. Прекрасний час для тих, хто твердо вирішив оголосити війну шкідливим звичкам.

БЛИЗНЮКИ

Очікується насичений період, який буде багатий на цікаві події та зустрічі. Варто лише пам'ятати про те, що в будь-якій ситуації важливо зберігати спокій та твердо дотримуватися своїх переконань.

РАК

Надмірні перевантаження на роботі нічого хорошого, крім фізичної втоми і зіпсованого настрою, не принесуть, тож робіть потрібні висновки.

ЛЕВ

Негативні емоції слід гнати від себе геть. Зайвий раз обдумайте свої слова та дії, це надійний захист від всіляких помилок і непорозумінь. Остерігайтеся спілкування з людьми, які люблять плести службові інтриги.

ДІВА

Активність і підприємливість, проявлені вами, неодмінно принесуть плоди. Під час дискусій не варто демонструвати своє відкрите протистояння, це може негативно позначитися на вашій подальшій кар'єрі.

ТЕРЕЗИ

Проаналізуйте свої найближчі плани, можливо, вони потребують певного коригування. Очікується багато зустрічей, знайомств, подорожей.

СКОРПІОН

Активні та рішучі дії допоможуть вам поліпшити фінансову ситуацію, що не може не тішити. Пересиливши себе, зможете позбутися комплексів, які заважали вашому подальшому просуванню.

СТРІЛЕЦЬ

Проявляйте більше уваги до нових ідей, навіть якщо на перший погляд вони здаються абсолютно безперспективними. Ймовірно, саме зараз вам надійде вигідна ділова пропозиція.

КОЗЕРІГ

Хороший результат дасть індивідуальна робота, тому варто свої зусилля кинути на цей напрямок. Намагайтеся не допускати проявів егоїзму в трудовому колективі, колеги не пробачать вам подібного ставлення.

ВОДОЛІЙ

Маєте всі шанси зробити справжній ривок у себе на службі, піднявшись на найвищу сходинку кар'єрних сходів. При цьому вам не доведеться перевантажувати себе роботою, оскільки везіння буде супроводжувати у всьому.

РИБИ

Для того, щоб втілити в життя свої плани, непогано б скористатися підтримкою друзів, яким довіряєте. Одиночне плавання не буде ефективним, краще працювати в команді.

Нагадаємо, здатність до "шостого чуття" можна легко визначити за знаком Зодіаку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, астрологи назвали знаки Зодіаку, з яких виходять найгірші керівники.

Також Знай.ua писав про те, що астрологи назвали найкращих бабусь по знаку Зодіаку.