Харків'яни пробираються до пункту призначення як по мінному полю. Все через сотні дворів і вулиць, що "усіяні" собачими екскрементами. Крім бродячих псів, їх залишають і хазяйські, власники яких не прибирають за ними. Про це повідомляє Місто Х.

Харків'янка Олена розповіла, що вона кожен день гуляє з донькою за тими ж стежками, і кожен день бачить десятки собачників. Їх вихованці гадять на вулиці на очах у перехожих, а господарям плювати. Як не прибирали, так і не будуть.

А городянка Тамара стверджує, що не одноразово бачила, як гуляють хазяйські собаки залишають свої екскременти прямо посеред дороги. Власникам тварин харків'янка не раз робила зауваження, але вони не реагували.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Харків'яни впевнені, що керівники міста повинні звернути увагу на цю проблему. Городяни написали чергову петицію, яку направили в мерію.

У петиції люди радять штрафувати ледачих собачників і пропонують створити для них умови, які будуть допомагати людям дотримуватися чистоти. Харків'яни хочуть, що б у місті обладнали спеціальні автомати, в яких будуть зберігатися пакети для екскрементів. Поруч також встановити достатню кількість урн.

Такий проект вже реалізували в Києві та Одесі. Автомати зі спецпакетами і встановили урни біля спеціально відведених місць для вигулу собак. Люди впевнені, що такий проект у Харкові підштовхне власників тварин до "охайних" прогулянок.

Нагадаємо, що Чотирьох "дівчаток" витягли зі сміттєвого бака в Харкові: відео чудесного порятунку

"Знай.uа" повідомляв, звезды-собачники: як виглядають вихованці знаменитостей

Нещодавно "Знай.uа" писав, пекельна спека не перешкода: одесита ледь не побили за знущання над конем