Британський підліток виростив каченя з яйця, купленого в супермаркеті.

Як пишуть Daily Mail, чотирнадцятирічний Уільям Аткінс (William Atkins) вирішив перевірити міську легенду про те, що яйце з супермаркету може вилупитися у відповідних умовах.

Через 28 днів після покупки півдюжини качиних яєць, підліток був винагороджений за свою допитливість народженням пухнастого каченяти.

Вільям і вылупившийся каченя

"Каченя надто чарівний і вже видає звуки, — говорить Вільям, притискаючи жовтого пухнастого каченя, з кличкою якого ще не визначилися .

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Школяр з Саттон-Колдфілд купив качині яйця вартістю 2,30 фунтів стерлінгів (близько 70 гривень) і помістив їх в 40 інкубаторів, куплених на eBay.

З цього моментах каченя продовжував зростати під шкаралупою і з кожним днем ставав все більше і більше. Три тижні потому яйце почало розгойдуватися, а через кілька днів крихітний каченя вирвався на білий світ.

Вилупилася диво

"Ідея виникла після сімейного спору про те, чи може щось вилупитися з яйця, купленого в супермаркеті, так як воно не повинно бути запліднено", — пояснив підліток.

Спершу хлопчик вирішив перевірити теорію на перепелиних яйцях. Нічого не сталося. Тоді він купив півдюжини курячих та качиних яєць.

Представник компанії Clarence Court, яка виробляє яйця, заявив, що шанси на вилуплення каченя "дивно малі", але цілком можливі.

"Наші качки живуть в невеликих зграях і мають доступ на вулицю. У цьому рідкісному середовищі на відкритому повітрі наші качки можуть привертати увагу диких птахів. Тому, незважаючи на те, що контакти між самцями і самками рідкість, це не виключено", — заявив виробник.

Упаковка з яйцями, звідки з'явилося каченя

Нагадаємо, чи є реальна користь від курячого бульйону.

Як повідомляв портал "Знай.uа", білкові сполуки, які містяться в організмі лам і верблюдів, послужили основою для вакцини нового покоління проти грипу.

Також "Знай.uа" писал, що крихітні дози псилоцибінових грибів стимулюють творчі ідеї.