У Китаї сталося неймовірно рідкісне явище. Жителі північної провінції Гебей побачили на небі захоплюючі сонячні "німби". Незвичайне сяйво з обох сторін сонця создалј враження, ніби над Китем зійшло три сонця. Цю захоплюючу картину можна було спостерігати протягом десяти хвилин.

Метеорологи називають сонячне гало або сонячний "німб" оптичним феноменом атмосфери. Він утворюється з кристаликів льоду, які формуються з водяної пари і конденсуються на певній висоті. При контакті з сонячним світлом ці кристали викривляються. В результаті і з'являється своєрідний відблиск.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Експерти відзначили, що подібне явище вважає винятковим. У природі воно відбувається досить рідко. На щастя, очевидці встигли сфотографувати його на камеру. Жителі провінції поділилися знятими роликами в мережі. Користувачі в захваті від цього приголомшливого явища.

Уфологи не могли обійти стороною цю подію. Вони вважають, що подібні явища свідчать про наближення до Землі таємничої планети Нібіру, яка може знищити все людство.

Не виключено, що експерти явище зв'яжуть і з вторгненням на Землю інопланетян. Можливо, це вони надіслали нам свій знак.

Нещодавно сонячно гало було помічено мешканкою київського передмістя. А ще раніше сонячний "німб" побачили в небі над Харковом.

Раніше портал "Знай.uа" писав: ролики з соціальних мереж допомогли відновити траєкторію метеорита. Метеороід вибухнув у повітрі над Кубою

Читайте також: інопланетяни використовують вбивчу планету Нібіру для знищення людства, вже є докази. Прибульці замаскували Нібіру під Місяць, але у них нічого не вийшло

Як повідомлялося, на Землю лине зірка в мільйони разів яскравіша за Сонце, людству залишилося так мало. Це небесне тіло вже більше 10 разів знищувало на Землі все живе. Порівняно з нею Нібіру - просто квіточки.