Якщо вірити уфологам, прибульці вже давно виношують план по завоюванню Землі. І у них на це є безліч причин. По-перше, наша планета має величезні запаси води та інших матеріальних ресурсів. По-друге, наше Сонце ще досить молоде, але вже стабільне. І по-третє, практично всі вулкани на Землі заснули і вичерпали свої ресурси.

Експерти вже давно повідомили, що Землю з упевненістю можна назвати аномалією. Це пояснюється тим, що її формуванню посприяло безліч випадкових факторів. До них можна віднести розміри, хорошу щільність і розташування газових гігантів на оптимальній відстані. Воно рятує Землю від тяжіння Сонця, але водночас не робить небесне тіло своїм супутником.

Кемерон Оствик присвятив своє життя уфології. Він вивчає НЛО і пов'язані з ним феномени вже протягом 35 років. Дослідник вважає, що інопланетні цивілізації випереджають землян за рівнем розвитку. Вони вже вичерпали свої природні ресурси, що дозволило їм розвинутися і в технічному плані. Звичайно, жителі Землі теж всіляко розвивають і використовують сучасні технології. Але вони дещо відстають.

Прибульці не збираються знищувати нашу планету. Вони навіть не хочуть дати це зробити землянам. Якщо вірити Оствику, що мета інопланетян – знищити Homo Sapiens і переселитися на Землю. Для здійснення своєї мети вони використовують таємничу планету під назвою Нібіру.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Неймовірно, але це вторгнення виявилося більш ніж реальним. Воно було знято жителями Тюмені. Прибульці спробували замаскувати Планету Х під Місяць. Але у них нічого не вийшло. Нібіру видали занадто яскраве світло, який не характерний для природного супутника Місяця, а також гігантські розміри.

Скептики заявили, що очевидці стали жертвами ілюзії. Але багато користувачів все ж повірили в те, що Нібіру дійсно настає і може в будь-який момент напасти на Землю.

"Знай.uа" вже писав: на Землі виявили посланців з Нібіру

Читайте також: прибульці з Нібіру позбавлять жінок чоловічої уваги

Як повідомлялося: інопланетяни повернулися на Землю, щоб забрати своїх нащадків