Викрадення людей інопланетними гостями – захоплююча тема, якою уже давно цікавляться вчені. На перший погляд здається, що жертви абсолютно різні, що їх нічого не пов'язує, і між ними немає нічого спільного. Не збігалося абсолютно нічого: ні вік, ні національність, ні соціальний статус, ні зовнішні дані. Але всі дослідники знайшли одну спільну рису.

Володимир Ажажа – президент Академії інформаційної та прикладної уфології. Разом з колегами він провів цікаве дослідження, завдяки якому вдалося з'ясувати, що всі люди, які були викрадені інопланетянами в Росії, мали екстрасенсорні здібності чи дар цілительства. Вона з жертв могла передбачати майбутнє, інша була цілителькою, а третій відкрив у собі телепатичних здібностей.

Уфологи прийшли до висновку, що, можливо, ці люди є нащадками інопланетян. Їх видають надприродні здібності. І жертви викрадення, які після контакту з інопланетними гостями так і не повернулися на Землю, просто вирушили додому.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше існувала думка, що інопланетяни використовували земних жінок для продовження роду. Ймовірно, тепер вони повертаються, щоб забрати своїх дітей. На Землю вони повертають людей, у яких екстрасенсорний дар ще не розвинувся до кінця.

Поки незрозуміло: надприродні здібності – це особливий дар або чорна мітка, яка служить своєрідним маячком для прибульців.

Існує досить цікава теорія. Деякі експерти вважають екстрасенсів так званими "кротами", які у війні з інопланетянами перейдуть на бік прибульців. Всьому виною спеціальна програма, захована в мозку.

Цікавим фактом є те, що всі жертви викрадення описують інопланетян приблизно однаково: шкіра світло-сірого кольору, невисокий зріст, плескатий ніс, опуклі жаб'ячі очі болотного або жовтого кольору і практично нерозвинені надбрівні дуги.

"Знай.uа" вже писав: давню лабораторію інопланетян знайшли в руїнах загадкової піраміди

Читайте також: на Землі виявили посланців з Нібіру

Нагадаємо: вчений опублікував секретні архіви, які доводять існування інопланетян