"Зірка смерті" Нібіру, таємнича планета, передвіщає загибель всього живого на Землі, знову дала про себе знати. Судячи з того, що передвісники кінця світу з Нібіру приходять на Землю все частіше й частіше, зворотний відлік до кінця світу запущений. Про це пише видання Диалог.uа.

Що на цей раз? Черв'яки-монстри, черви-паразити, смертельно небезпечні для життя людини, знайдені в сланцевих породах на узбережжі західної Африки. Подібні істоти жили на Землі 2,1 мільярда років тому, а потім зникли, і з тих пір їх нікому не вдавалося знайти. Один черв'як-монстр містить в собі цілу колонію микросуществ. Микросущества являють собою так звані тонкі трубчасті структури.

Офіційна наука підтверджує "відродження" даного роду істот у тій чи іншій точці нашої планети. Альтернативні експерти заявляють, що до появи "гостей" причетна планета Нібіру.

Конспірологи стали активно просувати свої альтернативні теорії заговоривши про те, що наближення Нібіру справа часу. Так, альтернативні експерти заявили, що знайдений черв'як-монстр, що складається з колонії микросуществ - не що інше, як інопланетне істота, що виникла для попередження землян про кінець світу. На цьому конспірологи не зупинилися і шокували більш сміливою заявою.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За їх словами, знайдений в Африці вид черв'яків не міг сформуватися на Землі, так як поки ніхто з учених не береться розповісти про його еволюційний ланцюжок і етапи розвитку. "Він (вид черв'яків, - ред.) є єдиною у своєму роді істотою, яка могла потрапити на нашу планету через інопланетян", - стверджують конспірологи. Яких, як це не дивно, підтримала і офіційна наука. Далі вчені привели в приклад крихітні мумії прибульців, що були виявлені в Чилі. Мова йде про 15-сантиметрового гуманоїда. Аналізуючи всі ці знахідки, вчені не сумніваються в тому, що з наближенням Нібіру все це оживе.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що смертельна Нібіру спровокувала зсув тектонічних плит: все живе потоне в лаві.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: уфологи виявили в Антарктиді 70-метровий НЛО. Об'єкт може бути інопланетної тарілкою

Читайте також: Земля може стати жертвою чорної діри, вибратися не вдасться нічому живому. Якщо планета потрапить під вплив гамма-випромінювань, відбудуться незворотні руйнування

Як повідомлялося, NASA змоделювало удар гігантського астероїда: нас чекає справжній апокаліпсис