Експерти з центру по вивченню природних аномалій і уфології повідомили шокуючу новину. На території Сибіру стався зсув тектонічної плити глибиною 35 кілометрів. Швидкість розширення досягає 2 метри на годину.

У січні група експертів проводила георозвідку аномальних сибірських зон. 8 лютого дослідники зафіксували за допомогою потужного і високоточного устаткування збільшується розлом. Зона його розширення стрімко збільшується.
Вчені і фахівці не мають поняття, як зупинити цей процес. Від нього залежить доля десятків міст.

Це подія вже зацікавило конспірологів по всьому світу.
Вони ретельно вивчають отримані дані і намагаються спрогнозувати подальшу поведінку тектонічних плит.
Вони припустили, що ці події пов'язані з таємничою планетою Нібіру. Уфологи вважають цю версію основної.

Британські вчені припустили, що на нашу планету і її кору впливає неймовірно потужний агресивний випромінювання. Нібіру нібито не наблизитися до Землі, щоб її атакувати. Вона зупиниться за кілька сотень тисяч кілометрів і використовує хвильовий зброю. Якщо цей прогноз здійсниться вже ніщо не врятує людство.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто відзначити, що планета Х вже не раз впливала на нашу планету. У вересні 2018 року вона спровокувала на території Землі суперсдвиг – явище, коли розлом у земній корі рухається в рази швидше сейсмічних хвиль.

Вчені з усього світу займаються пошуком антиоружия, яка допоможе протистояти Нібіру, зупинити прибульців і позбавити людство від тотальної загибелі.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: уфологи виявили в Антарктиді 70-метровий НЛО. Об'єкт може бути інопланетною тарілкою

Читайте також: Земля може стати жертвою чорної діри, вибратися не вдасться нічому живому. Якщо планета потрапить під вплив гамма-випромінювань, відбудуться незворотні руйнування

Як повідомлялося, NASA змоделювало удар гігантського астероїда: нас чекає справжній апокаліпсис