Житель Австралії назвав себе чудотворцем. Головна діяльність всієї його життя – запліднювати жінок. Про це розповіло видання The Mirror.

Чоловік представляється як Джо Донор (Joe Donor). Він розповів, що переїхав до Австралії в січні. Раніше проживав в США і Південній Америці. Там він вже запліднив понад 800 жінок. Приблизно сотня з них народили від нього малюків. Він є дійсно багатодітним батьком.

Джо поставив собі приголомшливу мета – запліднити не менше 2.5 тисяч жінок. Цікавим фактом є те, що чоловік не збирається здавати сперму в спеціальні банки і клініки. Він воліє оплодотворят представниць прекрасної статі природним шляхом, а не просто надавати їм пробірку зі спермою. Донор підкреслив, що він не бере плату за свої послуги. Клієнтки лише відшкодовують транспортні витрати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Коли Джо просять розповісти щось цікаве про себе і надати довідки про стан його здоров'я, він відповідає вельми оригінально.

"Деякі люди хочуть, щоб я розповів їм про себе абсолютно все, ще й здав тест на наркотики".

На це у нього є стандартна відповідь%

"Знаєш, ми лише робимо дитину, ти не даєш мені кнопку від ядерної ракети".

Джо додав, що не вірить у ефективність диспансеризації та скринінг на наявність захворювань, які передаються статевим шляхом. Він вважає їх "частиною змови клінік штучного запліднення".

Фахівці відзначають, що такий донор може бути дуже небезпечним. Стівен Пейдж, експерт по сімейному праву, повідомив, що Джо піддає ризику клієнток і потенційних дітей:

"Він взяв на себе роль бога, але він не повинен прикидатися перед богом зневіреними жінками".

"Чоловік з легкістю може заразитися ВІЛ або яким-небудь венеричним захворюванням і передасть його жінкам, який спробує запліднити. А це справжня катастрофа", - додав Він.

Джон відповів, що "справжня катастрофа – це якщо жінка помре старою дівою, і у неї буде дітей".

"Знай.uа" вже писав: моторошний лікар-репродуктолог таємно запліднював пацієнток

Читайте також: вчені розвінчали міф про вік сперматозоїдів

Нагадаємо: жінка народила дитину одразу від двох чоловіків