76-літній доктор Норман Барвін (Norman Barwin) з Оттави став шостою людиною в країні, яку позбавили ордена Канади.

Канадський лікар виявився батьком як мінімум 16 дітей, зачатих методом штучного запліднення в його клініці.

Лікар протягом багатьох років підміняв біологічний матеріал, який йому приносили клієнтки, своїм. Доктор Норман багато років пропрацював в оттавській клініці Broadview Fertility Clinic. Перший такий випадок стався ще в 1970-х.

На канадського лікаря-репродуктолога Нормана Барвіна подали в суд одинадцять людей, чиїм батьком виявився доктор. Про це повідомляє CNN.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ініціатором позову стала сім'я Діксон. Мати і батько побачили, що їх дочка дуже схожа на Барвіна, тому зробили ДНК-тест. Аналізи ДНК показали, що Барвін дійсно біологічний батько дівчинки.

Ребекка Діксон познайомилася з ще однією дівчиною, яку зачали в тій же клініці. З'ясувалося, що Норман Барвін і її батько теж.

Проте, незважаючи на гірку правду, Ребекка Діксон не сумує. Вона поділилася із журналістами Ottawa Citizen, що все, що сталося, лише сильніше згуртувало її сім'ю, так як показало, що любов – це все, що має значення.

Цією справою почав займатися суд, і адвокати знайшли ще більше сотні людей, зачатих в клініці. Деякі з них виявилися біологічними дітьми Барвіна.

Зараз доктор перебуває під слідством суду. За його особистими свідченнями, перший випадок, коли він використовував свою сперму, стався ще в сімдесятих роках минулого століття. Останнім випадком було запліднення в 2000 році.

Барвін відсторонений від роботи з 2013 року, у відношенні нього порушено кримінальну справу.

Через два роки після відкриття цієї скандальної справи, знайшлося ще 150 жінок, які звинувачують лікаря в батьківстві їх дітей. Сам доктор незабаром зізнався, що навіть коли пацієнтки хотіли дітей від своїх чоловіків, він все одно використовував свою сперму.

На думку фахівців, це нагадує психічні розлади на сексуальній основі, тому слідство буде йти в різних напрямках, щоб дізнатися, чи осудний Норман Барвін.

Нагадаємо, 41-річна англійка Пем Робертс зіткнулася з розладом, який вона сама називає мукою. Жінка розповідає, що їй доводиться постійно чути, як рухаються її очні яблука, а ці звуки всередині голови вже стали гірше тортури.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жителька Китаю втратила здатність чути чоловіків через рідкісне захворювання.

Також "Знай.uа" писав, дівчина так захопилася схудненням після народження дитини, що не помітила, як скинула 2/3 власної ваги. Це могло її вбити, але на щастя, дівчина вчасно одумалася.