У Львові завершили розслідування обурливого випадку, коли хірург військового госпіталю був звинувачений у появі п'яним на операції. Його неадекватний стан був помічений анестезіологом, а три працівника шпиталю дали письмове підтвердження.

Після того, як ця історія стала надбанням громадськості, 29 грудня почали розслідування.

Проти хірурга, полковника медичної служби Івана Богдана військовою прокуратурою був складений адміністративний протокол. Лікаря звинувачують за статтею статтю 172−20 Купап про розпивання алкоголю військовослужбовцями. Причому в справі фігурує частина третя цієї ж статті, де йдеться про неодноразові порушення або про зловживання під час особливого періоду. Лікарю загрожує штраф у розмірі від 3655 до 4845 гривень або десять діб гауптвахти.

Долю лікаря вирішать після того, як судом буде розглянуто протокол, складений військовою прокуратурою Львівського гарнізону. У перший день розслідування військові прокурори отримали від адміністрації військового госпіталю так званий «акт огляду зовнішнього вигляду» хірурга. Сам лікар відмовився здавати кров для перевірки вмісту алкоголю, а також не погодився на проходження огляду у лікаря-нарколога.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що за попередньою інформацією, хірург повинен був 28 грудня 2018 року провести операцію хворому. Анестезіолог запідозрив, що лікар п'яний. У відповідь на зауваження, анестезіолога і медсестру попросили піти з операційної. Вони звернулися до керівництва Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Нагадаємо, Лікар таємно запліднив сотні пацієнток: його діти вимагають посадити батька у в'язницю

Одинадцять чоловік подали колективний судовий позов проти доктора, який виявився їх біологічним батьком. Передає Clutch.

Канадський лікар-репродуктолог Норман Барвін виявився багатодітним батьком. Як виявилося, під час процедури штучного запліднення доктор використовував не сперму донора, а свою власну.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Хрипота, задишка, біль у горлі: як визначити рак горла, поки не стало пізно

Також Знай.ua" писав про те, що Супрун ошаленіла до межі: якщо ви будете помирати від високої температури, швидка не приїде