В соціальних мережах, хлопець, який проживає в штаті Огайо, США, поділився моторошною історією, яку йому довелося пережити в дитинстві. Оскільки він вирішив залишитися анонімним – підписався ініціалами "A.W.".

Так, за словами A.W., паранормальний випадок стався ще 2006 році, коли той був зовсім дитиною.

"Поруч з моїм будинком у сільській частині штату Огайо. Відразу від будинку починаються досить густі ліси і в дитинстві я був особливо захоплений їх дослідженням. Це було моє улюблене місце для ігор. До інциденту я часто бродив лісом на самоті, з дозволу мами, звичайно ж".

Як розповідає хлопець, його улюбленим місцем було одне велике дерево, на яке можна було запросто залізти. А гілки були досить товстими, щоб зручно там розташуватися і спостерігати за подіями з висока. Хлопчик довго сидів там, розслабившись і слухаючи звуки природи.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Дерево було досить високим і, забравшись вище, з нього можна було навіть побачити задню частину мого будинку. В той день після прогулянки я знову поліз на своє улюблене дерево. Це був кінець жовтня і сонце вже почало хилитися до заходу. Було трохи сумно дивитися, як швидко темніє, тому я вирішив спускатися вниз і йти додому".

Але в цей фатальний день, щось невідоме кликало його до себе, прямо з густих темних кущів.

"Я почув голос моєї мами, яка кликала мене на ім'я. Мама нерідко кликала мене з дому, коли я затримувався, тому я подумав, що і в цей раз вона кличе також. Але коли я спустився з дерева і знову почув її голос, я зрозумів, що він чомусь йде не від будинку, а із самої гущавини лісу. А моя мама ніколи не ходила до лісу, для неї це було немовби табу. Тому я зрозумів, що тут щось не те. Я продовжував чути її голос, вона все ще наполегливо кликала мене. Але тепер я вже розумів і відчував небезпеку. І відчував, що голос мами дуже злий і якийсь божевільний. Немов вона вирішила, що я потрапив у біду і дуже розсердилася. А потім мені здалося, що її голос став ближче і ось він вже був зовсім поруч. Але я нічого не міг розглянути в заростях, як не намагався".

На щастя, його справжня мати покликала його, голос був ніжним, як і годиться, йшов від будинку. І немов луною на нього відгукнувся той злий голос мами з гущавини лісу, але це не було відлуння. Хлопцеві не вдалося розгледіти нічого незвичайного.

"Від страху, що швидко набіг, в мене ноги обм'якли і я не розумів, що відбувається. "Негайно йди сюди!" - знову закричав злий мамин голос і він був зовсім поруч. Щось наближалося! Цей крик немовби надав мені сил і я побіг до виходу з лісу. Навіть дивно, як я не запнувся через гілки та коряги, коли втік. І поки я тікав, той злий мамин голос продовжував мене наполегливо кликати, в тому числі на ім'я. Нарешті я вибіг з дому і в той же момент голос позаду мене зник".

Хлопець був дуже наляканий, і природно, мати поцікавилася, що сталося. Але A.W. не став нічого розповідати. Однак запитав, чи виходила вона в ліс, шукати його і чи не чула вона сторонніх криків.

Вона здивувалася і сказала: "Звичайно ж ні".

"З тих пір цей випадок у лісі постійно висить у моїй голові. Я намагаюся зрозуміти, що це було і обмірковую можливі і неможливі варіанти. Це не було жартом від мами, вона ніколи нічого подібного не влаштовувала. Я також сумніваюся, що це було розіграшем від сусідів або ще когось, найближчі наші сусіди жили в милі від нас і я ніколи не був знайомий з ними особисто. Пізніше ми переїхали в інше місце і іноді я обговорюю з мамою цей випадок. Вона говорить, що в той раз не чула ніяких голосів у лісі. А я все переживаю, що раніше я гуляв цим лісом і такого зі мною не відбувалося. Можливо на мене намагався напасти демон або якийсь дух?"

Нагадаємо, невідома істота тримала в страху ціле село Ла-Сьєрра в передмісті Пуерто-Нарі, Колумбія. Але не так давно стало відомо, що місцеві жителі виявили останки, передбачуваної чупакабри, неподалік від їх будинків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", моторошною історією поділився американець, який вирушив зі своїм батьком у турпохід. Жахлива волохата істота з убивчим запахом стежила за ними в лісі.

Також "Знай.uа" писав, Центральне Розвідувальне Управління розсекретило інформацію про таємничі пошуки. Дані були опубліковані в мережі.