Не так давно на просторах інтернету з'явилася нова, страшна, паранормальна історія, яка породила ще більше запитань, ніж відповідей.

У місті Эмонтон (провінція Альберта, Канада) на території колишнього госпіталю вдалося зняти на відео щось дивне. Автор відео, яке викладено на сайті Reddit в розділі "Привиди" опинився поруч з будівлею занедбаного госпіталю не випадково: до цього він чув, що тут водяться привиди.

При цьому реддитор зазначив, що ролик не дуже хорошої якості, так як це версія знята з телефону на телефон. Але питання, навіщо так ускладнювати собі життя, адже є безліч способів, як скинути матеріал з одного джерела на інший.

Тим не менше відео стало дуже популярним серед любителів паранормального.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Оскільки на територію лікарні користувач потрапити не зміг, то знімав, стоячи поряд з огорожею будівлі.

Госпіталь, судячи з усього, покинутий не повністю, так як в деяких вікнах великого будинку горить світло.

Однак, якщо було б цілком нормальним побачити у вікнах силуети охоронців, то об'єкт, знятий чоловіком, ідентифікувати виявилося дуже складно.

Повз вікна раптово проходить щось навіть не схоже на людину. Це якась громіздка і карикатурна незграбна постать, яка за розміром перевищує зріст людини.

За словами користувача, побачене так його налякало, що він тут же припинив зйомки і вирішив забратися звідси подалі.

Користувачі сайту Reddit запропонували свої версії побаченого. Деякі користувачі вважають, що це всього лише відеомонтаж: "Подивіться, як воно рухається. Прямо як герой мультфільму".

Інші припускають, що знятий об'єкт абсолютно реальний, але що це просто людина в якійсь уніформі і з великим рюкзаком за спиною. Можливо, це просто безхатько.

Дана лікарня носить назву Charles Clamshell hospital і має досить темну й непривабливу історію протитуберкульозної клініки. Закрита будівля була ще в 1996 році.

Нагадаємо, невідома істота тримала в страху ціле село Ла-Сьєрра в передмісті Пуерто-Нарі, Колумбія. Але не так давно стало відомо, що місцеві жителі виявили останки, передбачуваної чупакабри, неподалік від їх будинків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", моторошною історією поділився американець, який вирушив зі своїм батьком у турпохід. Жахлива волохата істота з убивчим запахом стежила за ними в лісі.

Також "Знай.uа" писав, Центральне Розвідувальне Управління розсекретило інформацію про таємничі пошуки. Дані були опубліковані в мережі.