У найближчу добу густа хмарність не залишить небо над Дніпром і областю.З самого ранку у Дніпрі небо хмарне і протримається до самого вечора. Практично повсюдно це призведе до опадів у вигляді мокрого снігу і дощу. Середня денна температура повітря складе +3 градусів Цельсія. Про це повідомляє Укргідромецентр.

У Дніпропетровській області після півночі очікується від 0…- 5 градусів Цельсія. У денний час - +3…+5 градусів Цельсія. Відчуватися буде як +1 градус Цельсія. Вологість з ранку 70 %, до ночі підніметься до 94%. Вітер в середньому 5 м/с. До вечора очікується дощ, так що беріть з собою парасольки.

Трохи народного прогнозу погоди: у цей день вшановується пам'ять преподобного Луки Елладського. У давнину була смачна традиція пекти пиріжки з цибулею. А погоду нашим пращурам передвіщало сонце і хмари: якщо сонце “заходить червоно” — буде холодне літо; хмари високо — на сприятливу погоду.

Нагадаємо, що погода на вихідних приємно порадує українців.Погода на вихідні: синоптики обіцяють потепління, але просять не забувати парасолька.Невеликі дощі пройдуть на заході та півночі України. У той же час, в країні очікується потепління, повідомляє Укргідрометцентр.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що у п'ятницю станеться перехід від холоду в теплоту. Дощі хоч і будуть, але поступово будуть припинятися. На Заході вже не буде істотних опадів. Хоч все ще буде холодно, але температура вже трохи вище, від +8 до +12 градусів, а на півдні до +14 градусів. Північ поки залишається з холодною повітряною масою і температурою від +5 до +9 градусів.

"Знай.uа" на Заході дощі майже скрізь, мінлива хмарність тільки в Чернівецькій та Хмельницькій областях. Стало трохи тепліше, вдень температура буде від +7 до +13 градусів, а вночі температура до +3…+6 градусів. Вітер західний 7-12 м/с.