Експерти розшифрували послання Ванги, яке вона зробила ще за життя. Як стало відомо, провидиця передбачила посилення конфлікту в Сирії за участю Росії. Вона говорила про те, що прольється російська кров.

Ще одна розшифровка її послання - громадянська війна у Росії, яка почнеться уже в цьому році. Її причиною стане невдоволеність суспільства через залежність від кавказьких республік. Також можливий напад на Володимира Путіна - президента Російської Федерації. Більш того, його зрадять люди з близького оточення.

Варто нагадати, що відома болгарка передбачила нового президента України. Експерти наголошують, що розшифроване послання говорить про те, що ним стане людина, яка вийшла з народу.

Раніше ми писали, що французьку дівчинку Каеде Убер називають єдиною спадкоємицею Ванги. Два роки тому вона озвучила пророцтво, котре стало відомим тільки нещодавно. Стосується воно ситуації у світі і в РФ зокрема.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Її народження передбачила сама болгарська віщунка, заявивши перед смертю, що "друге пришестя унікального дару"обов'язково буде. В езотеричних колах вважається, що душа Ванги вселилася в тіло цієї дівчинки, яка буде бачити так, як бачила знаменита болгарська ясновидиця.

Нагадаємо, Всесвітньо відома провидиця Ванга давала багато передбачень, практично усі з яких мали здатність збуватися, прогноз з приводу долі України не став виключенням. Якщо провести паралелі між подіями що відбуваються зараз в Україні і тим, що колись говорила Ванга, то можна зробити висновок – новий президент України в 2019 році не буде схожим на своїх попередників.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Ванга пророкувала, що дія якоїсь величезної країни повалений весь світ в хаос і сум'яття. Люди почнуть вбивати один одного з-за віри і будуть переконані, що їх жорстокість виправдана.

Також "Знай.uа" писав, що екстрасенси викликали Вангу з того світу: дух провидиці застеріг Україну. Вони звернулися до духу покійної провидиці, аби дізнатися, що чекає на нашу державу та світ зокрема у 2019 році.