Болгарська ясновидиця, хоча і була сліпою, але бачила майбутнє. Вона ніколи не називала конкретних дат, але з натяків на певний період експерти розгадують, до якого році належать ті чи інші пророцтва великої ясновидиці.

Передбачення Ванги на 2019 рік цілком закономірно можуть піддаватися сумнівам, адже її ім'ям занадто часто користувалися різні шахраї. Однак є пророцтво, яке можна віднести саме до того періоду часу, в якому ми зараз живемо.

Головне страшне пророцтво полягає в тому, що Земля втомилася від руйнівної діяльності людства і буде позбавлятися від людей, як від паразитів. У зв'язку з цим буде збільшуватися кількість природних катаклізмів, аномалій і лих.

Ванга пророкувала, що дія якоїсь величезної країни повалений весь світ в хаос і сум'яття. Люди почнуть вбивати один одного з-за віри і будуть переконані, що їх жорстокість виправдана.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Трапиться війна і багато людей постраждає. Нещастя наваляться звідусіль. Багато народів торкнеться конфлікт. Люди зубожіють, будуть ходити без одягу не знайдуть для себе ні палива, ні світла", - розповідала Ванга.

Раніше повідомлялося, що з початком військової агресії Путіна на Сході України, анексії Криму і тотального зубожіння українців все більше людей звертаються до надприродних сил, щоб хоч одним оком заглянути в таємниці майбутнього і знайти там хоч якісь обнадійливі знаки.

Відомий мольфар Орест Стафійчук розповів українцям, чого варто очікувати від подій на Донбасі, що буде з Кримом, і події найближчого майбутнього змусять людей переосмислити багато знакових подій власного життя.

Нагадаємо, карпатський мольфар, який передбачив війну, зробив сенсаційну пророцтво. Два доленосні події змінять хід історії.

Як повідомляв Знай. ua, Україна ще схлеснеться з Росією, в Криму буде непримиренна бійня: страшні пророцтва Джахара Дудаєва вже збуваються.

Знай. ua писав, що жахливі пророцтва Ванги для України починають збуватися, що далі. Ванга робила лякають передбачення, але не називала конкретних дат.