У березні не очікується гарної весняної погоди,так як синоптики спрогнозували новий прихід зими в Україну. Але, можливо, все зміниться, адже погода дівчина мінлива. Та українців порадували іншою не менш гарною новиною. В наступному місяці очікується близько 11 вихідних днів і лише 20 робочих.

Березень місяць зазвичай асоціюється у нас з теплом, квітами і сонцем,якого вже всі зачекалися. Більш того, з приходом весни всі відчувають прилив сил і енергії, але мало кому хочеться працювати, коли за вікном чудова погода. Чи будуть в цьому році українці відпочивати в Міжнародний день всіх жінок, Восьме березня?

У березні можна сміливо відпочивати без докорів совісті, українців очікує 11 вихідних днів, замість звичайних 8, а хтось взагалі і по вихідних працює. Робочі ж будуть лише 20 днів. Так само не обділили і дівчат, заслужений вихідний в Міждународний день жінок вони отримають. Також, напередодні такого прекрасного свята ( четвер, 7 березня) було прийнято рішення скоротити день на 1 годину.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ще досі вирують перепетії з приводу свята 8 березня, так як деякі вважають, що краще його перевети в статус будніх днів, але остаточне рішення так і не було прийнято.

Які святкові дні варто очікувати в березні :

1 березня - початок весни і День цивільної оборони;

3 березня - Всесвітній день письменника;

4-10 березня - Масляна;

8 березня - Міжнародний жіночий день;

9 березня - Міжнародний день ді-джея ( World DJ Day), більше того для України цей день вміщує в собі ще більш важливу подію - день народження Тараса Шевченка;

11 березня - початок Великого посту;

14 березня - Міжнародний день числа "Пі" ;

15 березня - День захисту прав споживачів;

17 березня - День святого Патріка;

18 березня - День працівника податкової та митної служби України;

21-27 березня - тиждень солідарності з народами. які борються проти расизму та расової дискримінації;

22 березня - православне свято 40 святих;

24 березня - Всеукраїнський день боротьби з туберкульозом;

25 березня - День Служби безпеки України;

26 березня - День Внутрішніх воиск МВС;

27 березня - Міжнародний день театру.

Напоминим раніше "Знай.ua" писав про те, яку погоду слід чекати у березні.

Також "Знай.ua" повідомляв про светле свято Масляна. Де і як українці будуть відзначати цей день.

Раніше "Знай.ua" сповіщав про рецепти млинців на Масляну. Ваші гості будуть здивовані.