Еротичний гороскоп на 22 лютого Овен

Хоча масаж і сама тривіальна форма прелюдії, але діє майже безвідмовно. Переконайтеся про це на власному досвіді.

Еротичний гороскоп на 22 лютого Телець

Постарайтеся менше думати про майбутнє, під час ваших любовних ігор. Щоб повністю відчути момент, слід залишатися в цьому всією душею.

Еротичний гороскоп на 22 лютого Близнюки

Надто довге спілкування з найближчими людьми втомить вас, а потім і навряд чи захочеться говорити з коханим. Благо секс і любов не потребують слів.

Еротичний гороскоп на 22 лютого Рак

Раки сьогодні перетворяться в жахливих ревнивців. При цьому ревнувати ви будете тих, хто не повинен вам зберігати вірність: друзі, колишні, шеф з компліментами. Тому ви і образливі сьогодні до жаху.

Еротичний гороскоп на 22 лютого Лев

У вашому житті явно не вистачає екзотики, і якщо переїхати на острови і почепити на груди кокоси – не ваш варіант, то просто сходіть в ресторан з незвичною їжею. А для успіху найближчої ночі краще вибирайте з меню морепродукти.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Еротичний гороскоп на 22 лютого Діва

До сексу вам сьогодні потрібно буде ставитися з гумором і грайливістю. Але в найбільш важливі і останні моменти краще все ж перестати жартувати.

Еротичний гороскоп на 22 лютого Терези

Зірки радять вам сьогодні не обмежуватися рутиною, а влаштувати справжній бенкет для плоті. Так щоб і встати потім не було сил і думати про щось неможливо.

Еротичний гороскоп на 22 лютого Скорпіон

Сьогодні, поруч з вашим сексуальним партнером, ви будете почувати себе недосвідченим підлітком. Те, що з вами станеться вразить вас настільки, що ви будете готові плюнути на всі свої переконання, знайомства, справи і роботу - лише б ця ніч ніколи не кінчалася. не переживайте - все тільки починається!

Еротичний гороскоп на 22 лютого Стрілець

Вам необхідно сьогодні піти на зустріч, яку вже давно запланували. Астрологи кажуть, що саме там ви зустрінете людину, яка не дасть вам мерзнути вночі.

Еротичний гороскоп на 22 лютого Козеріг

Задавайте менше питань партнеру, відповіддю будуть рухи тіла і його бажання. А очі і взагалі ніколи не брешуть. Вже скоро ви дізнаєтесь, чого такого цікавого йому хотілося.

Еротичний гороскоп на 22 лютого Водолій

Секс сьогодні у вас буде хіба що уві сні. Тобто або ви просто заснете під час статевого акту, або сам секс вам присниться.

Еротичний гороскоп на 22 лютого Риби

Рибам доведеться сьогодні справляти враження скромних і невинних осіб, що навіть не підозрюють, яке враження вони справляють на оточуючих своїм зовнішнім виглядом. Нехай вони ковтають слину, дивлячись на те, як гордо ви дефілюєте повз них…

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадаємо, до Верховної Ради України подали законопроект, який передбачає поповнення вихідних днів. Не поспішайте радіти, насправді мало що змінилося.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 лютого 2019 року на картах ТАРО