На просторах інтернету з'явилося нове відео, яке підкорило користувачів. Цей незвичайний експонат знятий в місті Эванстон, США.

Ролик виглядає одночасно страшним і дуже зворушливим: адже це означає, що дерева теж можуть плакати. Можливо природа намагається сказати, що втомилася від знущань людства?

Користувачі соцмереж жваво обговорюють найсумніше деревце на світі. По дереву стікає дивна рідина, яка не залишає жодних слідів, і складається відчуття, що це щось тече під корою, але доступно людському оку.

Мало хто зміг розгадати цю загадку природи. Але насправді все набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Може, деревцю сумно і воно плаче? Не думали про це? Звичайно, адже ви думаєте тільки про себе"; "Схоже, що дерево плаче"; "Хіба це не чудово для збору кленового сиропу?"

Відео, на якому дерево виділяє щось дивне, схоже на сльози

А тепер відкриваємо таємницю плачучого дерева. В цьому році зима сповнена усіляких аномалій. Насправді ж зловісний ефект досягнутий перепадами температури.

Так в кінці лютого відразу кілька штатів були паралізовані через холоди. Люди знімали на відео незвичайні природні явища. І поки вони не могли покинути свої будинки через те, що двері були перекриті величезними заметами снігу. Місто Эванстон, де було знято дерево, знаходиться в штаті Іллінойс, теж постраждало від заморозків.

Спочатку дерево вкрилося невеликим шаром льоду, а на наступний день прийшло потепління. В результаті між цим шаром і корою лід почав танути, утворивши ось такий дивний ефект. Так що ніякої містики, тільки природа.

Але все ж варто відзначити, велика кількість різних природних аномалій дійсно говорять нам, що щось пішло не так і людям прийшов час задуматися над своєю поведінкою.

Нагадаємо, житель американського штату Мічіган Ендрю Ситсима працював у саду і обрізав сухі гілки на яблунях і виявив загадкові примарні крижані яблука.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неймовірні і таємничі снігові рулони, які красувалися прямо посеред полів, помітили мешканці Англії. Снігові рулони нагадують тюки сіна, рулети або великі бублики.

Також "Знай.uа" писав, острів, виявлений в Тихому океані, покритий таємничою липкою грязюкою.