22 лютого територія Дніпра опиниться під впливом циклону, який принесе з собою різке погіршення погодних умов. У зв'язку з цим на території міста та області оголосили штормовое попередження. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області.

З ранку і до вечора в Дніпрі буде мінлива хмарність. Вдень місцями по місту мокрий сніг і дощ. Прогнозують посилення вітру. Його пориви сягатимуть 15 – 20 м/ с. Така погода відноситься до жовтого, 1-го класу небезпеки.

Вітер буде переважно південний, в середньому 7 – 12 м/ с. Вночі опадів не передбачається, а вдень позмоден невеликий сніг. Вітер південний, 7 — 12 м/с. Температура повітря вночі 3 — 8 °С, вдень — 0 — 5 °С морозу.

Народні прикмети. 22 лютого у народі називають Никифоры-Панкраты.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

З цього дня наші предки помічали, що зима починає слабшати. Навіть присвятили приказку: "На Панкрата ніч темна – тікає зима". Предки вважали, що наскільки цей день і подальше шість будуть холодними – настільки березень буде теплим. З цього дня мороз бывае сильним лише ночами. Якщо на небі немає зірок, це означає, що весна буде ранньою. Якщо почалася відлига, то незабаром вдарять морози. А якщо на деревах налипає сніг – до відлиги. Якщо під вагою снігу гнутися гілки, це означало, що в 2019 році буде хороший врожай.

Нагадаємо, що прогноз погоди на тиждень: стихія влаштує українцям справжнє свято.З 16 до 19 січня у Києві температура буде перебувати в районі нульової позначки.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що готуйтеся: українців попередили про божевіллі стихії.Крім того, у гідрометцентрі додали, що субкомфортные погодні умови у вівторок затягнуться майже до обіду.

"Знай.uа" повідомляв, що погода на вихідні: Україна отримає свою дозу блаженства.Буде не по-зимовому тепло.Вже з п'ятниці, 15 лютого, погода налагодиться, буде не дуже зимно, але сонячно і сухо. Про це повідомили в українському Гідрометцентрі.