Американська кіноакадемія назвала імена ще одинадцяти ведучих, які вручатимуть премію "Оскар" уже цієї неділі, 24 лютого.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що це вже четверта частина відповідних списків, проте вона найбільш незвична, адже у ньому опинились люди, які доволі далекі від світу кіно.

Так, у число презентерів внесли шеф-кухаря Хосе Андреса, конгресмена-демократа Джона Льюїса, музиканта Тома Морелло і тенісистку Серену Вільямс. Компанію їм склали актори Дана Карві, Квін Латіфа, Дієго Луна, Майк Майерс, Тревор Ноа, Амандла Стенберг і Барбра Стрейзанд.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Відомо, що загалом у списку ведичих церемонії опинились відразу ж 50 знаменитостей. Крім того минулорічні лауреати Еллісон Дженні, Френсіс МакДорманд, Гері Олдман і Сем Роквелл встигли підтвердити свою участь у майбутній церемонії.

Разом з тим варто відзначити, що нещодавно відзначали день народження відомого американського актора з українським корівнням Володимира Палагнюка. З роками Володимир став Джеком Пеленсом (англ. Jack Palance).

Він народився 18 лютого 1919 р. у Латімер-Майнзі, у Пенсильванії, США у родині заробітчан із України. Його батько родом із села Іване-Золоте Тернопільської області, а мати — зі Львівщини.

"Улюблений спогад дитинства – це коли батько, маючи вільну хвилинку, садив дітей біля себе й читав українські газети", – згадував на старості Джек.

Джек пишався українським походженням: знав українську мову, історію, любив співати рідні пісні, виступав під час відкриття пам’ятника Шевченку у Вашингтоні. Джек Пеленс був головою правління митецької благочинної фундації Hollywood Trident Foundation ("Фундація Тризуба"), яка надавала фінансову допомогу акторам і митцям, які демонстрували досягнення української культури (включно з кіномистецтвом) у цілому світі.

"Я бачив фото молодого Джека Паланса. На ньому він як дві краплі води схожий на Володимира Кличка", – заявив навіть один зі спортивних репортерів Америки.

Специфічна зовнішність та голос не залишають Володимиру особливого вибору – здебільшого він грає негідників і бандитів.

"Всі мої ролі зіграні до Оскара – сміття", – скаже Палагнюк у старості.

Нагадаємо, Хабенський зробив незвичайний подарунок дружині.

Як повідомляв "Знай.ua", Queen покаже заміну Мерк'юрі на церемонії вручення "Оскара".

Також "Знай.ua" писав, що Twitter видалив Трампа за порушення авторських прав.

Оскар 2019: номінанти та Золота малина