Ольга Литвинова нещодавно народила Костянтину Хабенському другу дитину і весь вільний час тепер присвячує вихованню двох дочок, у той час, як актор активно займався просуванням фільму "Собібор". Згідно з інформацією ЗМІ, Хабенський відвідував США, проте його картина в список номінантів на "Оскар" не потрапила.

Литвинову сфотографували на вулиці в шубі зі штучного хутра, яку її чоловік купив за 159 доларів в одному з популярних магазинів. Жінка стверджує: "Головне — не ціна, а увага".

Литвинова не афішувала другу вагітність, проте на сторінках її друзів зрідка з'являлися знімки актриси з помітно округленими формами. У соціальній мережі дружини Хабенського подібні знімки зустріти неможливо – вона зізналася, що сторінку в Інстаграмі стала вести тільки заради чоловіка.

Жінка розповіла: "Я розумію, що Костянтин на першому місці і я цьому дуже рада! Ми і вирішили оживити мою сторінку, щоб був простір в інтернеті, де Костянтин міг би офіційно і достовірно сповіщати про себе, оскільки його немає в жодній соціальній мережі і не просіть про зворотне".

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що Хабенський одружився на Ользі в 2013 році і через три роки переїхав з нею у шикарні апартаменти в центрі Москви. Подружжя зупинили свій вибір на квартирі площею 140 квадратів, розташованої на 15-му поверсі. Її приблизна вартість становить близько 70 мільйонів рублів. Повідомляється, що житловий комплекс охороняється, обладнаний персональним медпунктом, салоном краси, дитячим садком, басейном. Крім цього, Хабенському належить житло в Іспанії, де живе його старший син від попереднього шлюбу.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Ані Лорак, яка поїхала жити і працювати в Росії, зганьбилася через занадто відверте вбрання на своєму концерті.

Як повідомляв портал "Знай.uа": з причини того, що у фінал нацвідбору на Євробачення 2019 вийшов учасник з громадянством країни-агресора, Україна може відмовитися від виступу на міжнародному конкурсі.

Також "Знай.uа" писав, що Притулу засудили за його жарт над одним з виконавців нацвідбору на Євробачення 2019.