Всесвітньо відомий британський рок-гурт Queen виступить на церемонії вручення премії Американської кіноакадемії "Оскар", яка відбудеться вже цієї неділі, 24 лютого, у Лос-Анджелесі.

Про це повідомляє The Independent з посиланням на Twitter кіноакадемії.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У повідомленні пояснюють, що виступ легендарного гурту на заході пов'язаний з тим, що на перемогу в категорії "Найкращий фільм" претендує фільм "Богемна рапсодія" про життя фронтмена Queen Фредді Меркʼюрі.

Варто нагадати, що фільм вийшовши на екрани на початку листопада, отримав неймовірний успіх у кіноглядачів, а в США і досі демонструється в кінотеатрах. На сьогодні стрічка зібрала у прокаті понад $720 млн.

Під час церемонії на сцені до гітариста Браяна Мея і ударника Роджера Тейлора приєднається вокаліст Адам Ламберт. Раніше він уже досить успішно співпрацював із Queen, а влітку 2012 року Queen та Адам Ламберт відвідали Україну і дали безкоштовний концерт на Майдані Незалежності.

"Queen and @adamlambert will ROCK YOU", – написали Queen у відповідь на твіт кіноакадемії, підтвердивши свою участь у церемонії.

Нагадаємо, актор, який зіграв роль Фредді Меркьюрі в знаменитому фільмі "Богемська рапсодія", прокоментував скандал навколо режисера картини Брайана Сінгера.

Про це повідомило Еспресо.TV з посиланням на The Hollywood Reporter.

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишня кохана легендарного співака Фредді Мерк'юрі одержить $50 млн касових зборів від прокату фільму "Богемської рапсодії".

Про це повідомляють Star News.

Так, у музиканта була жінка, до якої він мав дуже ніжні почуття. Вони підтримували і по-людськи любили один одного навіть після розставання.

Також Знай.ua писав про те, що перше світове визнання Рамі Малек отримав після ролі у фільмі "Містер Робот", за яку він отримав дві премії "Еммі" і славу неймовірно харизматичного артиста.