Актор, який зіграв роль Фредді Меркьюрі в знаменитому фільмі "Богемська рапсодія", прокоментував скандал навколо режисера картини Брайана Сінгера.

Про це повідомило Еспресо.TV з посиланням на The Hollywood Reporter.

Виконавець головної ролі у фільмі "Богемська рапсодія" про соліста культової групи Queen Фредді Меркьюрі Рамі Малек розповів про свій досвід роботи з режисером.

Творця стрічки, що претендує на "Оскар", звинувачують у згвалтуванні і педофілії.

"Моє серце з усіма, кому довелося пережити те, про що я чув. Це жахливо. Я розумію, через що їм довелося пройти, і вважаю це жахливим. Неприємно усвідомлювати, що такі речі відбуваються за часів #MeToo", - прокоментував актор.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Малек відмовився розповідати про свій досвід роботи з Сінгером, зазначивши, що не хоче звільняти увагу з особистості Фредді Меркьюрі і групи Queen.

"Можу тільки сказати, що мій особистий досвід з Брайаном був не найприємнішим", - підсумував він.

Сінгера звинуватили в педофілії та розбещенні неповнолітніх. Проти режисера свідчать четверо чоловіків. Вони заявили, що багато років тому Сінгер примусив їх до статевого акту. За їх словами, він використовував для спокушання алкоголь і наркотики.
Фільм "Богемська рапсодія" викреслили зі списку номінантів премії GLAAD Media Awards через секс-скандалу з режисером Брайаном Сінгером, якого звинуватили в педофілії.
"Богемська рапсодія" номінована на "Оскар" в категорії "Кращий фільм.

Залишається тільки гадати, як цей скандал позначиться на успіху картини.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Хмельницькій області командира, який сексуально домагався лейтенанта строкової служби Вікторії Сіка, підозрюють також в жорстоких знущаннях над солдатами - моральних і фізичних. Про це пише видання InfoResist з посиланням на слова військових.

Також портал "Знай.ua" повідомляв, що український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула відверто зізнався, що одного разу його звільнили через сексуального домагання c його боку. Такий досвід Притула отримав, працюючи офіціантом в Англії.

Також портал "Знай.ua" пише: ось уже другий рік Харві Вайнштейн витрачає пристойні гроші на суд з жінками, які звинуватили його в сексуальному насильстві і домаганнях, а кількість обвинувачених все зростає і зростає.