Переможець в номінації "Найкращий драматичний актор" премії "Золотий глобус 2019" Рамі Малек розповів про те, як боровся за роль Фредді Мерк'юрі та про підготовку до зйомок в "Богемній рапсодії". 37-річний актор вчився зображати лідера гурту Queen ще до того, як був затверджений продюсером культової кінострічки.

Перше світове визнання Рамі Малек отримав після ролі у фільмі "Містер Робот", за яку він отримав дві премії "Еммі" і славу неймовірно харизматичного артиста. У серіалі він зіграв хакера, який постійно ходив в толстовці з натягнутим на очі капюшоном. Однак після перемоги "Богемної рапсодії" в "Золотому глобусі 2019" та присвоєння Рамі Малеку звання "найкращого драматичного актора", рівень його популярності став ще вищим.

Так, нове інтерв'ю, в якому розповів про підготовку до зйомок в "Богемній рапсодії", актор дав іноземному виданню Elle.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Рамі Малек зізнався, що відмовився від занять з хореографом, оскільки Фредді Мерк'юрі стверджував, що він не танцюрист, а співак. Актор знайшов тренера по рухам замість хореографа і разом з нею вони намагалися зрозуміти, звідки він такий взявся.

Під час зйомок у фільмі "Метелик", актору робили зліпок зубів, оскільки по сценарію його герой повинен був дорослішати. Саме тоді Рамі Малеку прийшла ідея зробити собі накладну щелепу і вчитися розмовляти з акцентом Фредді Мерк'юрі.

"Вечорами під час зйомок "Метелика" я постійно її носив, щоб звикнути. При першій зустрічі з продюсером "Богемної рапсодії" Гремом Кінгом, ще до підписання контракту, я сказав, що вже навчився розмовляти з британським акцентом і з накладними зубами. Він був вражений", - говорить Малек.

Також актор зізнався, що в очікуванні згоди на роль Фредді Мерк'юрі він не стримався і сказав продюсеру, що заради неї готовий розбити лоб. На що Грем Кінг відповів йому: "Ти ще не зрозумів? Інших кандидатів немає, лише ти".

Нагадаємо, що творці "Богемної рапсодії" розкрили головний секрет "реінкарнації" Фредді Мерк'юрі. У повідомленні йдеться, що створити захоплюючий образ Фреді Меркюрі для фільму "Богемна рапсодія" означало драматичне перетворення для молодого актора Рамі Малека.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що переможець восьмого сезону "МастерШеф" Іван Мілановіч розповів про своє особисте життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що грузинський холостяк прикрасив український глянець.