Переможець восьмого сезону "МастерШеф" Іван Мілановіч розповів про своє особисте життя. І виявилося, що під час зйомок у нього були інтрижки не тільки в кадрі.

Про це Мілановіч повідомив вже після того, як в ефір вийшов останній випуск проекту.

Іван розповів, що на проекті у нього зав'язалися стосунки з учасницею проекту "Холостяк" Ольгою Товстих, яка у той час працювала адміністратором на "МастерШеф".

Під час зйомок проекту навколо Івана ходило багато чуток і йому приписували кілька романів. Зокрема, з Еліною Павленко, якої він дарував квіти і з Дариною Цокало, з якою вони проводили багато часу разом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Зараз у мене є стосунки! Я почав жити зі своєю дівчиною відразу після завершення зйомок. Все чудово! На проекті я знайшов нових друзів і людину, з якою мені комфортно", - розповів Іван.

Обраницею Милановича стала учасниця популярного проекту "Холостяк" Ольга Товстих.

"Ми познайомилися з Олею, коли вона працювала адміністратором на "МастерШеф". Потім вона звільнилася. Стосунки у нас зав'язалися після проекту", - поділився Іван.

Переможець восьмого сезону зазначає, що не йшов на проект за любов'ю і не шукав відносин.

"Я не шукав відносини на шоу. Це вийшло випадково!", - пояснює Ваня.

Зараз у нього в стосунках все чудово і їм добре разом. Жартома Мілановіч навіть зазначає, що не підпускає Олю до кухні і готує виключно сам.

Нагадаємо, переможниця "МастерШеф" розкрила улюблений дієтичний рецепт. Улюблена мільйонами телеглядачів Асмік Гаспарян поділилася унікальним дієтичним рецептом плову.

Як повідомляв Знай. ua, МастерШеф: глядачам назвали ім'я переможця 8 сезону. Переможець віддасть частину виграшу у Фонд Червоного хреста.

Знай. ua писав, що фіналісти проекту "МастерШеф" побралися. Еліна Павленко і Владислав Міцкевич вирішили одружитися через кілька місяців відносин.