У середу, 26 грудня, в ефірі СТБ назвали ім'я переможця 8 сезону "МастерШеф". Известно, що у суперфіналі змагалися два учасника: Анжела Липська та Іван Мілановіч. Анжела готувала страви української кухні, а Ваня взявся за марокканські страви.

суперфіналісти шоу

Після тривалого готування і дегустації судді, нарешті, визначили переможця - Івана Мілановича. Варто відзначити, що він виграв кубок "МастерШеф", 500 000 гривень і навчання в легендарній паризькій школі Le Cordon Bleu.

25-річний Іван Мілановіч родом із Білорусі, але останні 5 років жив в Азії. Він багато років є волонтером Червоного хреста. Допомагав людям у Білорусі, Таїланді, Індонезії та Грузії. Після проекту Іван прийняв рішення остаточно переїхати в Україну, щоб побудувати кулінарну кар'єру.

переможець

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Частину виграшу я планую віддати у Фонд Червоного хреста. Як тільки закінчилися зйомки, я відразу поїхав у їх український офіс, і запропонував свої послуги. Крім того, за рахунок виграшу я хочу оплатити собі додатковий курс за інноваційним методами кулінарії Le Cordon Bleu. Мені цікаво, куди рухається кулінарний світ, і кулінарію я не залишу!" – розповів Мілановіч.

Нагадаємо, що Микола Тищенко завдяки своїй зовнішності і харизмі потрапляв до уваги телеканалів ще коли був звичайним бізнесменом. Проте неймовірна чарівність призвела його спочатку на телешоу "МастерШеф" в якості кулінарного судді, а потім вже і в статус телеведучого програми "Ревізор".

Як повідомляв портал Знай.uа, через кілька місяців стосунків вирішили зіграти весілля фіналісти популярного кулінарного шоу "МастерШеф" Еліна Павленко і Владислав Міцкевич.

Також портал Знай.uа писав, що у популярному шоу від телеканалу 1+1 «Модель XL» перемогла 23-річна львів'янка Наталія Петрик. Відразу після шоу Наталю поспішив привітати з перемогою її батько Юрій Петрик - мер міста Добромиль Львівської області.