Зірка фільму "Богемна рапсодія" американський актор Рамі Малек офіційно заявив про свої відносини з колегою по цеху Люсі Бойнтон. Чутки про роман пари ходили з весни минулого року.

Таку заяву актор зробив у своїй промові на вручення нагороди у Палм-Спрингс в номінації "Прорив року".

"Спасибі тобі, Люсі Бойнтон. Ти була моєю спільницею, моєю довіреною особою, ти моє кохання. Я дуже тебе ціную", - зізнався зі сцени Малек.

Пара зіграла закоханих на екрані. У "Богемний рапсодії" ми спостерігаємо за історією соліста Queen Фредді Меркюрі з перших років існування рок-групи і до їх епічного виступу Live Aid. У фільмі можна побачити і епізоди особистого життя ікони року: його визнання про нетрадиційну орієнтацію, страшний діагноз і відданість колишньої нареченої, музи і кохання всього життя Мері Остін. Її роль виконала актриса Люсі Бойнтон.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це була перша офіційна заява про їх стосунки. Однак до цього пару бачили на концерті групи U2 в травні і в серпні, коли вони гуляли за руки. Пара не приховувала почуттів і під час церемонії "Золотий глобус", яка відбулася у понеділок, 7 січня.

Нагадаємо, що творці "Богемної рапсодії" розкрили головний секрет "реінкарнації" Фредді Мерк'юрі. У повідомленні йдеться, що створити захоплюючий образ Фреді Меркюрі для фільму "Богемна рапсодія" означало драматичне перетворення для молодого актора Рамі Малека.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що переможець восьмого сезону "МастерШеф" Іван Мілановіч розповів про своє особисте життя. І виявилося, що під час зйомок у нього були інтрижки не тільки в кадрі.

Також портал "Знай.uа" писав, що днями у Лос-Анжелесі відбулась 76-та церемонія вручення кінопремії "Золотий Глобус", яка щорічно збирає мільйони глядачів біля екранів. Справжнім тріумфатором цього року стала стрічка про легендарного соліста гурту Queen Фредді Мерк'юрі "Богемна рапсодія", яка отримала звання кращого драматичного фільму року. А виконавець ролі легендарного музиканта, американський актор Рамі Малек був відзначений як кращий актор року.