Творці фільму про легендарного Фредді Меркюрі "Богемна рапсодія", прем'єра якого нещодавно відбулась в Україні, розповіли секрети роботи над стрічкою та процес створення образу музиканта.

Про це пишуть американські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що створити захоплюючий образ Фреді Меркюрі для фільму "Богемна рапсодія" означало драматичне перетворення для молодого актора Рамі Малека.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Головний гример стрічки Ян Сьювелл поставив собі завдання повністю позбутися всім знайомого Малека і створити зірку Queen. Основна складність полягала в тому, що Рамі мав зіграти Меркюрі в 19 та 37 років. Це були зовсім різні образи.

"Звичайно, окремі частини його обличчя дійсно дуже схожі на Фредді, але, водночас, були й проблемні місця, які Фреді зовсім не нагадують. Ніс Рамі трохи більший, тому нам довелося поставити Малеку крихітний протез, щоб зробити йому дуже прямий, гострий ніс, як у Меркюрі - це також трохи допомогло звузити очі Рамі", - розповів гример.

У процесі перевтілення також використовували макіяж очей із затіненням, щоб зробити очі ближчими. Також довелося робити тіньовий мейкап на щоках.

"У Рамі фантастична щелепа, яка й так дуже схожа на Фредді, але я зробив її ще більш подібною".

І, звичайно ж, гримери мали безліч зліпків зубів, зроблених для більш точного збігу найпізнаваніших параметрів Меркюрі.

"Ми перебирали пару за парою. Безліч разів, доки не отримали таку, що, на нашу думку, ідеально підкреслювала риси Фреді, але й не забирала на себе всю увагу".

Точність роботи Сьюела була доведена, коли Рамі побачила дружина гітариста Queen Брайана Мей Аніта.

"Рамі вийшов на сцену, як Фредді у своїх останніх виходах, і вона спалахнула. Це було так емоційно!", - розповіла жінка.

Нагадаємо, український дует ANNA-MARIA показав, як би виглядала група Queen у жіночому складі. У прямому ефірі дівчата виконали композицію “Somebody to love”.

Раніше Знай.uа писав про те, що біограф Фредді Мерк'юрі Енн Леслі Джонс розкрила шокуючі подробиці з життя легендарного музиканта.

Також Знай.uа повідомляв, що нещодавно світ побачила довгоочікувана прем'єра фільму "Богемна рапсодія" про життя гурту "Queen", зокрема - фронтмена Фреді Мерк'юрі.