Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала самого коханого чоловіка - однорічного сина Гектора. Так, артистка поигралась з малюком у ванній, не забувши показати соблазнительгые форми в купальнику.

"Абсолютна любов ❤️", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Такі милі та позитивні, переглядаю вже в який раз. Ви класна мама !", "Такий солоденький!😍 Чоловічок!", "І навіть тут повернулася і показала красу😂😂 хитрюща", "Гектор, такий лапуличка😍💜рідко зустрінеш таких красивих та чарівних дітей😻🙌🏼", "На це можна дивитися нескінченно 😍🙏💕", "Яке цікаве відео , вам треба дитячі мультики озвучувати ❤️❤️".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфи буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.