Днями киян шокувала пригода, яка сталася серед білого дня у середмісті: навіжена блондинка із сокирою в руках взялася рубати автівку, поки від неї не лишилися шматки металобрухту.

Однак, як пояснили пізніше ЗМІ, дівчина виявилася учасницею українського гурту MDZ. А усе це епатажне видовищне дію було постановочним.

Так відбувались зйомки кліпу на пісню NO STRESS - її назва була написано на номерах автомобіля. У відеоряд увійшли кадри, на яких дівчина рубає сокирою Порш, а перехожі її знімають. В кінці кліпу вставлені скріншоти з популярних сайтів, що розповідають про загадкову блондинку. Таким чином група MDZ вбила одразу двох зайців: отримала матеріал для кліпу і забезпечила йому безкоштовний піар. Правда, підрихтувати Порш їм все ж таки доведеться.

Популярні новини зараз
Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

За сюжетом кліпу, блондинка свариться зі своїм хлопцем, викидає його речі з вікна, а потім йде на вулицю і рубає сокирою його Порш, а другу машину розписує балончиком.

"Сама артистка ніяких коментарів з цього приводу не дає і пропонує музиці з відеорядом сказати все за себе", - сказано у описі до кліпу.

Творці відео також сказали, що відзнятого матеріалу вистачить ще на кілька реміксів.

Варто додати, що для групи MDZ це не перший скандальний кліп. У травні вони презентували дебютну відеороботу "Ведмедики Гаммі", яка зібрала більше 5 мільйонів переглядів на ютубі.

У кліпі "Ведмедики Гаммі" знялася все та ж блондинка. У мережі пісню назвали недолугою і дурною.

Про групу MDZ майже нічого не відомо, навіть і імен їх учасників. А, як відомо, чим більше загадок - тим вищий інтерес публіки.

Нагадаємо, українська група ONUKA, очолювана співачкою Натою Жижченко представила новий трек, з рішучим, жорстким і досить психоделічним звучанням під назвою ХАЩІ.

Раніше Знай.uа писав про те, що днями світ побачила довгоочікувана прем'єра фільму "Богемна рапсодія" про життя гурту "Queen", зокрема - фронтмена Фреді Мерк'юрі.

Також Знай.uа повідомляв, що фронтмен відомого українського рок-гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк під час виконання пісні так познущався, що навіть сцена не витримала.