Рок - це стиль життя. Українські артисти відрізняються від зарубіжних своєю унікальністю і нездоланним прагненням до самовдосконалення і самовіддачі. Так, на концерті в Луцьку фронтмен відомого українського рок-гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк під час виконання пісні так познущався, що навіть сцена не витримала.

Сергій провалився під сцену через слабеньку опору. Ну, правда, перед нашими артистами ніхто не встоїть, тим більше якась фанера. Варто відзначити, що артист миттєво вибрався з ями і продовжив радувати шанувальників.

Про це стало відомо завдяки опублікованому відеозапису користувачем Тетяна Сінчук в YouTube.

Варто нагадати, що зірки фестивального життя, учасники одного з сезонів "Х-фактора" і просто – типові представники нового українського року, хлопці з гурту "Фіолет" взялися допомагати тим, хто потребує цього найбільше – вихованцям дитячих будинків.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Сергій Мартинюк

Музиканти збиратимуть кошти на благодійність під час туру по всій країні під назвою "#нірванабуде".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 9 листопада, в мережі з'явився вже четвертий студійний альбом групи Imagine Dragons "Origins". Варто зазначити, що до обговорення пластинки підключилися і вітчизняні журналісти, музичні критики різних видань. Проте всі вони зійшлися на думці, що диск виявився ще гіршим ніж передбачалося.

Проте всі вони погоджуються, що поряд з таким провалом на гурт все ж чекає успіх, адже цей гурт вже отримав неймовірну популярність. Відомо, що фактично попередні два тижні американці активно готували своїх шанувальників до чергового релізу і вже опублікували кілька треків з альбому. Серед яких "Zero", "Machine" і баладу "Bad Liar". До всього цього вихід першого супроводжувався релізом яскравого кліпу, на сьогодні він досяг позначки в 13,8 млн переглядів.

Нагадаємо, в Європу - як до неба: зоряний кум Лободи записав потужне звернення до українців.

Як повідомляв Знай.uа відомі американські рокери Imagine Dragons підірвали мережу новим хітом.

Знай.uа писав, підсипала снодійне: дружина Оззі Осборна зізналася, що витворяла з чоловіком.