Вчора у столиці свій концерт дала скандальна російська група "Кровосток"

Їх виступ було заплановано в одному з клубів Києва. Репертуар виконавців – реп з нецензурною лексикою. Незважаючи на те що зірки російської естради у зв'язку з подіями в країні відштовхують українських слухачів, шанувальників зібралося цілий зал. Про це пишуть ЗМІ.


Відомо, що музичний колектив був створений у Москві п'ять років тому. За цей час вони змогли завоювати любов до пісень у російської публіки. Як виявилося, в Україні фанатів «Кровосток» не менше. Всього музична група складається з двох учасників - Антона "Шило" Черняка та Дмитра Фельдмана. Крім своєї вокальної кар'єри виконавці займаються і іншим творчістю. Так, "Шило" також є поетом і художником, а Фельдман ще і письменник, інсталятор, а також учасник мистецької групи "Фенсо".


Репутація групи досить скандальна навіть у Росії. Пов'язано це з тематикою пісень. Для розуміння, на сайті групи в 2015 році була опублікована інформація про те, що її учасники не тільки підтримують, а й пропагують насильство, наркотичні речовини.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще


Також "Кровосток" повинна була виступати і на Atlas Weekend. Фестиваль проходив цього літа в Києві. Це не сталося з однієї простої причини – соліст потрапив до лікарні зі зламаною ногою.

Нагадаємо, раніше наречена Бібера і модель роки: Хейлі Болдуін розкрила свій секрет краси.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Вінник за келихом спиртного розговорився про найпотаємніше.

Відомий український виконавець, співак року за версією премії "Золота жар-птиця" Олег Винник обожнює дражнити своїх фанаток-вовчиць новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість поділився чорно-білим знімком з келихом в руках і згадав про дитинство. Так, артист порекомендував всім вирощувати свого внутрішнього мрійника.


"Знай.uа" писав, що Іглесіас розповів про поцілунок з українкою.