Телеведуча та поліглот Бруна Роша знялась у відвертій фотосесії для нового номера Playboy.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що красуня розмовляє багатьма мовами, включаючи англійську, китайську, португальську та іспанську. Наразі ж вона працює телеведучою на одному з хорватських телеканалів.

"Я роблю те, що мені подобається, не важливо, що за це матиму", - таке гасло по життю у красуні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що Бурно вже близько 22 років займається акторською майстерністю у театрі, а також навчалась у музичній гонгконгській школі, знімалась у невеличких інді фільмах та рекламі.

Також вона протягом кількох років працювала співачко. у нічних клубах Китаю. За її словами великий вплив на неї здійснив гурт Guns N Roses.

Красуня володіє танцями живота, стилем Disco, Jazz, Latin American, Salsa, Hip Hop, Samba, stiletto, street dance, Latin Dance та Contemporary.

Разом з тим варто відзначити, що бразильська супермодель Алессандра Амбросіо, що справедливо визнана однією з найсексуальніших і найбажаніших жінок світу, була необережною зі своїми особистими еротичними фотографіями. Так, в Мережі з'явилися фото, де дівчина купається абсолютно голою, і всі її принади виставлені напоказ.

Знімки почали вилучати особисті агенти моделі, однак ті вже розлетілися по всьому Інтернету, а шанувальники масово почали зберігати їх собі. На кадрах видно, як дівчина хлюпається в море на світанку, а фотограф, напевно знаходиться з нею в дуже близьких відносинах, знімає її пружні груди і витончений профіль в кращих ракурсах.

Алессандра Корін Марія Амбросіо є беззмінною учасницею показів колекцій провідних дизайнерів і всесвітньо відомих фірм. У своєму досить юному віці, модель вже стала обличчям Christian Dior, Armani Exchange, Next, та інших модних брендів, а також однією з ангелів Victoria’s Secret.

Крім основної роботи на подіумі в рекламних кампаніях і фотосесіях, вона активно співпрацює з Національним суспільством розсіяного склерозу в США і Бразилії, знімається в кіно, є засновником авторської лінії купальників Alessandra Ambrosio by Sais (спільно з бразильським виробником пляжного одягу Rosa Cha).

Нагадаємо, донька Макгрегора повністю оголилася заради мистецтва, гарячі фото 18+.

Як повідомляв "Знай.ua", російська Кардашьян обтягнула силіконову гордість прозорою сукнею.

Також "Знай.ua" писав, що російська Кардашьян вигуляла соковиті булки, обтягнуті коротенькою сукнею.

Оголена модель впала зі скелі просто під час фотосесії