Одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол, яка нещодавно відсвяткувала свій 30-й день народження, часто радує шанувальників відвертими фото в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе тіло у відвертій фотосесії.

Так, на фотографіях Кендіс Свейнпол позує в темно-синьому бікіні на тлі пісків біля водосховища Lake Powell в США. На одному з фото модель стоїть у спокусливій позі з витягнутими вгору руками, демонструючи прекрасну витончену фігуру в купальнику. У вухах Кендіс величезні сережки-кільця, а волосся причесане назад, на обличчі в неї легкий нюдовий макіяж.

Шанувальники Кендіс Свейнпол в захваті від її спокусливого образу і засипають її компліментами в коментарях.

"І раптом вона стає ще більш сексуальною", "Це неймовірно", "Все ідеально", "Ця жінка – витвір мистецтва", "Чудово", "Що ви робите, щоб мати таке ідеальне тіло після народження двох дітей?", "Так багато краси в одній людині", "Ідеальна", "Ти така гарна, і тілом, і душею", "Ти така чудова", "Мати двох дітей, вона точно чарівниця, неймовірно красива і сексуальна", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото моделі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зазначимо, що у свої 30 років Кендіс Свейнпол може похвалитися чималим успіхом в модній індустрії: вона прикрашає обкладинки відомих глянців, зокрема Vogue і Elle, бере участь у показах Tommy Hilfiger, Dolce and Gabbana, Oscar de la Renta, Fendi, Chanel, Givenchy, Christian Dior і багато-багато інших, а також гаряча блондинка співпрацює з брендом нижньої білизни Victoria's Secret з 2007 року. До речі, крім успішної модельної кар'єри, Кендіс також відбулася як мама двох діточок. Як відомо, другого сина Свейнпол народила в червні 2018 і дуже швидко повернулася у форму.

Нагадаэмо, відразу після пологів ангел Victoria’s Secret Кендіс Свейнпол роздяглася догола заздрісникам на зло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель Victoria's Secret ледь не втратила бікіні на пляжі з нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.