Днями світ побачила довгоочікувана прем'єра фільму "Богемна рапсодія" про життя гурту "Queen", зокрема - фронтмена Фреді Мерк'юрі. Стрічка не лишилася непоміченою публікою, відреагували навіть артисти.

Зокрема, Макс Барських, котрий останнім часом виступає паралельно в Росії та Україні, вирішив скопіювати образ легендарного музиканта, виклавши знімок в Instagram:

"Я згадав про цей проект, в якому брав участь в 2016 році, в зв'язку з фільмом" Богемна рапсодія ". Вчора я подивився його і залишав кінотеатр з почуттям глибокої вдячності режисеру і всієї творчої групи. За те, що жодного разу в фільмі, який описує доленосні епізоди в житті музиканта, режисер не перейшов ту саму тонку грань, за якою починається дуже особисте - те, куди приходять тільки за запрошенням або за згодою людини. Жодного разу за весь час фільму музика не поступилася місцем жовтизні. Фільм вийшов чесним і одночасно делікатним. Він - про дуже самотню людину, що об'єднала велику групу. Про музиканта, який в першій половині свого шляху жив, щоб створювати, а в другій - створював, щоб жити ", - написав в коментарі Барських.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До слова, фільм глядачам справді сподобався, а от образ Барських ніхто так і не оцінив.

Дивіться: "Богемна рапсодія", офіційний трейлер

Нагадаємо, Monatik поділився пікантними подробицями зйомок нового кліпу. Як повідомляв "Знай.ua", на останньому концерті Поплавської фанати помітили надприродні натяки. Також "Знай.ua" писав, Приходько зі скандалом зірвала прямий ефір.