Українська співачка Анастасія Приходько не змогла відповісти на питання і зі скандалом пішла з прямого ефіру "5 каналу".

Журналістка Яніна Соколова часто ловила співачку на завчених фразах та маніпулятивних заявах. Після незручних питань Приходько просто вибігла зі студії.

Яніна звернула увагу на досить важливі теми. Журналістка розпитувала співачку про її громадянської позиції, війну на Донбасі, Мінські угоди та не тільки.

При цьому в моменти, коли співачці складно було відповісти самостійно, їй активно підказували з-за кадру її супутники, які супроводжували Анастасію на ефірі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В черговий раз в розмову втрутився один з супроводжуючих, коли журналістка поцікавилася, чи не буде лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко та сама Приходько брехати виборцям.

Після цього запитання почалася словесна перепалка між супроводжуючим співачки та журналісткою. Співачка відмовилася продовжувати інтерв'ю, встала і пішла зі студії.

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Анастасія Приходько прийняла рішення закінчити сольну кар'єру.

На своїй сторінці в Facebook артистка написала, що йде зі сцени, оскільки просто втомилася постійно "бути неформатом". Приходько зазначила, що завжди веде себе природно і не збирається зраджувати своїм принципам, намагаючись танцювати під чиюсь дудку.

"Музикантові справжньому важко, коли він майже не має підтримки і змушують його стати схожим на всіх, я не буду ніколи підлаштовуватися щоб бути модною, я справжня і зраджувати самого себе теж не буду, на жаль, те, що продається у магазинах "все по 10" купують швидше!", - написала Приходько.

Нагадаємо, Приходько йде, і це не жарт. Співачці набридло бути "неформатом".

Як повідомляв Знай. ua, Приходько розповіла про пекло після оголошення політичних амбіцій. Співачка шокувала своїх шанувальників політичними амбіціями.

Знай. ua писав, що Зеленському не бачити президентства, українці – проти. Українці стверджують, що це просто "зла, невдалий жарт".